Punct de acces pentru dispozitivele Homematic IP / HMIP-HAP

  • Transmite datele de configurare si comenzile de control de pe smartphone la toate dispozitivele Homematic IP
  • Protocolul radio IP de inalta fiabilitate bazat pe 868 MHz
  • Securitate ridicata datorita criptarii complexe AES si locatiei serverului in Germania
  • Simbolul iluminat Homematic IP indica starea curenta de functionare (albastru, galben, rosu)
  • Dispozitivul este conectat prin intermediul unui cablu de retea la un router standard
  • Design durabil si superior
  • Control vocal (prin Amazon Alexa sau Asistent Google)
Punctul de acces IP homematic este elementul central al sistemului inteligent de casa Homematic. Punctul de acces este conectat la un router standard si serveste ca interfata intre cloud-ul Homematic IP cu locatia serverului din Germania si dispozitivele Homematic IP din casa ta - si care este complet criptata. 
 
Deoarece nu se colecteaza date personale in timpul instalarii, utilizatorii raman anonimi chiar daca sistemul se bazeaza pe o solutie cloud. Odata ce Punctul de Acces este conectat la Internet, toate functiile pot fi solicitate prin intermediul aplicatiei gratuite Homematic IP pentru smartphone-uri. Aplicatia intuitiva prezinta o imagine de ansamblu clara a tuturor functiilor posibile. Mai mult, noile dispozitive pot fi conectate prin intermediul aplicatiei in doar cativa pasi simpli. Cu o raza de semnal in aer liber de pana la 400 de metri, este posibila conectarea fiabila a dispozitivelor chiar si in locuri indepartate catre sistem.
Protocolul inovator de IP radio ofera o comunicare eficienta din punct de vedere energetic in cadrul retelei 868 MHz / Frecventa de 869,525 MHz. Acest lucru asigura o durata lunga de viata a bateriilor dispozitivelor conectate, iar utilizatorii nu sunt expusi radiatiilor wireless permanente. Eficienta ridicata se poate observa si in consumul de energie al punctului de acces. O putere de numai 1,1 W evita surprize neplacute atunci cand vine urmatoarea factura de energie electrica. In ciuda consumului redus de energie, unitatea centrala ofera, de asemenea, informatii vizuale in orice moment cu toate actualizarile importante de stare. Prin urmare, butonul de sistem din partea frontala a punctului de acces se aprinde in culori diferite, in functie de starea sistemului.
 
Punctul de acces IP Homematic poate fi utilizat ca unitate in picioare pe o masa sau montata permanent pe perete. suruburile si dopurile adecvate, precum si cablul de retea necesar pentru conectarea dispozitivului la router sunt incluse.