Senzor temperatura si umiditate pentru exterior / HmIP-STHO

  • Datele colectate despre vreme sunt afisate prin intermediul aplicatiei gratuite Homematic IP
  • Se poate folosi in legatura cu alte dispozitive Homematic IP (de exemplu, pentru controlul ventilatiei sau dezumidificare)
  • Se instaleaza si se poate folosi rapid, datorita functionarii pe baterii si a comunicarii intre dispozitive prin unde radio
  • Instalare flexibila si usoara datorita diblurilor si suruburilor incluse in pachet
  • Disponibil in alb (HmIP-STHO) si antracit (HmIP-STHO-A).
  • Pentru a putea fi folosit, dispozitivul trebuie conectat cu una din centralele de control CCU2 sau CCU3 sau cu Punctul de Acces Homematic IP
Monitorizare temperatura si umiditate

Senzorul de temperatura si umiditate IP Homematic face parte din sistemul de casa inteligenta de la Homematic IP si monitorizeaza temperatura si umiditatea in zonele exterioare. Senzorul compact detecteaza temperaturi cuprinse intre -20 ° C si + 55 ° C, precum si o umiditate relativa intre 0 si 99%.

Montare rapida si usoara

Acesta se monteaza rapid si usor. Senzorul vine la pachet cu dispozitivele de montare avand nevoie doar de doua baterii LR6. Un avantaj puternic al aparatelor de la Homematic IP este faptul ca toate functioneaza pe baterii nefiind nevoie de sparturi sau cabluri trase pentru ca aparatul sa functioneze, iar datorita faptului ca aparatele Homematic IP comunica intre ele prin unde radio, bateriile vor furniza energie pentru aparat pentru o perioada de pana la cinci ani.

Monitorizare temperatura si umiditate
Casa inteligenta

In legatura cu alte dispozitive Homematic IP, acesta are un numar mare de aplicatii practice pentru functionare. De exemplu, senzorul poate fi utilizat pentru controlul ventilatiei sau dezumidificarii, ca monitor pentru inghet pentru incalzirea plantelor de sere sensibile, precum si pentru numeroase alte "scenarii". In plus, datele meteo detectate sunt afisate in aplicatia Homematic IP. 

Scenariile

Acestea se refera la posibilele intamplari pe care ai vrea ca dispozitivele casei tale inteligente sa le previna sau sa le indeplineasca. Spre exemplu un scenariu este faptul ca senzorul de temperatura inregistreaza peste 25 grade Celsius si acesta comunica cu senzorul de la rulouri pentru a le lasa jos sa nu intre caldura prin geam.

Casa inteligenta
Tip senzor
Temperatura si Umiditate
Frecvente radio de lucru
868.0-868.6 MHz si 869.4-869.65 MHz
Tip Baterii
1.5 V LR6 / AA
Masurare temperatura
intre -20°C si +55 °C
Masurare umiditate
intre 0 si 99%
Dimensiune (L x i x l ) mm
59 x 82 x 41 mm
Greutate
100 g ( inclusiv bateriile)
Receptie semnal in spatiu deschis
220 m
Elemente montare incluse in pachet
Da
Manual instalare
Da
Rezistenta baterii
5 Ani