Sistem de valve pentru incalzirea prin pardoseala - 6 canale, 230V

  • Control individual al temperaturii pe camera
  • Fara necesitate de cablare datorita tehnologiei radio 868,3 MHz / 869,525 MHz
  • Controleaza sistemele de incalzire prin pardoseala si pompele de incalzire
  • Asigura automat fluxul continuu al apei de incalzire prin urmare, asigura o utilizare constanta si eficienta a incalzirii centrale
  • Intr-o casa pot fi utilizate mai multe Sisteme de Valve pentru Incalzirea prin Pardoseala
  • Fiecare zona de incalzire este echipata cu doua terminale de prindere. Astfel, doua circuite de incalzire pot fi conectate la o zona de incalzire.
  • Instalare usoara cu suruburi incluse in pachet sau prin montare pe sina DIN
  • Cei mai avansati algoritmi de control pentru toate tipurile de sisteme de incalzire prin pardoseala pe baza de apa
  • Pentru a putea fi folosit, dispozitivul trebuie conectat cu una din centralele de control CCU2 sau CCU3 sau cu Punctul de Acces Homematic IP
 
Sistemul de Valve pentru Incalzirea prin Pardoseala Homematic IP 230 Volt este parte integranta a sistemului de casa inteligenta Homematic IP cu un control de pana la noua unitati de ventile de 230 V.
 
Datorita tehnologiei radio radio 868,3 MHz / 869,525 MHz eficiente si securizate, nu este necesar sa se introduca cabluri pentru a permite functionarea. Reglajul pe camera poate fi realizat in mod flexibil prin Termostatele Inteligente de Camere, prin aplicatia Homematic IP utilizand Punctul de Acces Homematic IP sau prin CCU2 / CCU3. 
Daca sistemul este operat cu mai mult de noua dispozitive de valve, pot fi utilizate cu usurinta simultan si mai multe Sisteme de Valve pentru Incalzirea prin Pardoseala. Atat incalzirea prin pardoseala cat si caloriferele conventionale pot fi controlate in acelasi timp.
 
Prin urmare, trebuie doar sa instalati Termostatele Inteligente de Calorifer pe caloriferele tale. Cei mai avansati algoritmi de control asigura fluxul continuu al apei pentru incalzire, precum si functionarea constanta si eficienta a incalzirii centrale. Daca este necesar, puteti controla de asemenea opt unitati de ventile de 230 V si o pompa de incalzire de 230 V cu ajutorul Sistemului de Valve pentru Incalzirea prin Pardoseala Homematic IP cu 230 V.
Tip senzor
Deschidere Supape Caldura
Frecvente radio de lucru
868.0-868.6 MHz si 869.4-869.65 MHz
Dimensiune (L x i x l ) mm
225 x 75 x 52 mm
Greutate
566 g
Receptie semnal in spatiu deschis
270 m
Elemente montare incluse in pachet
Da
Manual instalare
Da
Temperatura ambientala de functionare
intre 0 si 50 °C
Grad de protectie
IP20
Alimentare
230 V/50 Hz
Consum energie
6.3 A max.
Nr. max. de zone de incalzire
6