Termostat de interior / HmIP-STHD

  • Masoara temperatura si umiditatea interioara
  • Regleaza temperatura camerei daca este conectat impreuna cu unul sau mai multe Termostate Inteligente Homematic IP sau daca este conectat cu Sistemul de Valve pentru Incalzire prin Pardoseala Homematic IP
  • Usor de utilizat si imediat gata de functionare datorita comunicatiilor radio si bateriilor
  • Instalare simpla si rapida datorita benzilor adezive si a suruburilor incluse in pachet
  • Se poate monta in rame impreuna cu intrerupator sau priza de la producatori precum (Berker, Busch-Jaeger, ELSO, Gira, Merten, JUNG)
  • Pentru a putea fi folosit, dispozitivul trebuie conectat cu una din centralele de control CCU2 sau CCU3 sau cu Punctul de Acces Homematic IP
Senzorul de temperatura si umiditate este parte integranta a sistemului de casa inteligenta Homematic IP si detecteaza temperatura si umiditatea camerei. 
 
Utilizatorul poate selecta in mod flexibil daca pe afisaj apare alternativ sau nu temperatura sau umiditatea. Mai mult, unitatea senzor regleaza cu precizie temperatura camerei in legatura cu unul sau mai multe termostate Homematic Radiator IP sau actuatoare de incalzire pe podea IP Homematic.

Datorita transmisiei si transmisiei fara fir eficiente, senzorul este imediat gata de utilizare si poate fi poziționat aproape oriunde. Marimea cadrului de 55 mm ofera instalarea in ramele altor producatori precum (Berker, ELSO, Gira, Merten, JUNG). Senzorul de temperatura si umiditate Homematic IP cu afisaj, poate fi utilizat impreuna cu Punctul de Acces Homematic IP, impreuna cu aplicația Homematic IP sau cu Unitatea Centrala de Control CCU2 / CCU3, precum si cu diverse soluții partenere.

Tip senzor
Temperatura si Umiditate
Frecvente radio de lucru
868.0-868.6 MHz si 869.4-869.65 MHz
Tip Baterii
1.5 V LR03 / AAA
Masurare temperatura
intre 5 si 60 °C
Masurare umiditate
intre 20 si 80 %
Dimensiune (L x i x l ) mm
fara rama: 55 x 55 x 23.5 mm , cu rama: 86 x 86 x 25 mm
Greutate
65 g ( inclusiv baterii )
Receptie semnal in spatiu deschis
180 m
Elemente montare incluse in pachet
Da
Manual instalare
Da
Temperatura ambientala de functionare
intre 5 si 35 °C
Port USB
Nu
Grad de protectie
IP20
Alimentare
Baterii
Consum energie
20 mA max.
Rezistenta baterii
2 Ani