Termostat inteligent de interior cu montare in doza

  • Masurarea si afisarea valorii temperaturii reale si a umiditatii se afiseaza pe un display mare si iluminat
  • Pana la 6 profile de incalzire reglabile (3 x incalzire si 3 x racire), fiecare cu 6 faze de incalzire si 13 timpi de comutare pe zi 
  • Reglarea manuala a temperaturii din camera (cu precizie de 0,5 ° C) prin intermediul rotitei de comanda de pe dispozitiv
  • Usor de instalat intr-o doza de perete (doza normala pentru circuitul electric)
  • Se poate monta in rame impreuna cu intrerupator sau priza de la producatori precum (Berker, Busch-Jaeger, ELSO, Gira, Merten, JUNG)
  • Configurarea Sistemului de Valve pentru Incalzire prin Pardoseala este posibila direct prin intermediul termostatului de perete (fara Punct de Acces Homematic IP sau CCU2 / CCU3)
  • Pentru a putea fi folosit, dispozitivul trebuie conectat cu una din centralele de control CCU2 sau CCU3 sau cu Punctul de Acces Homematic IP

Termostatul de camera Homematic IP cu montare in doza este parte integranta a sistemului inteligent de casa Homematic IP si controleaza dispozitivele de ventile ale incalzirii prin pardoseala de 230 V prin iesirea releului. Astfel, termostatul de camera cu montare in doza permite o modernizare usoara a sistemelor conventionale de incalzire prin pardoseala la o reglare inteligenta a temperaturii camerei prin inlocuirea controlerului bimetal existent. Acest lucru sporeste confortul in viata si contribuie activ la economisirea energiei.

 

Solutia inteligenta ofera pana la trei profiluri individuale de incalzire si racire, fiecare cu sase faze de incalzire, precum si 13 puncte de comutare pe zi. Prin intermediul termostatului de camera Homematic IP cu montare in doza temperatura poate fi reglata confortabil cu valori din 0.5 in 0,5 ° C. Ecranul luminos mare indica valoarea de referinta si temperatura reala, precum si umiditatea. In plus, toate valorile pot fi citite si setate si prin aplicatia Homematic IP.

Termostatul de camera este instalat in dozele clasice incastrate in perete, in locul unde se monteaza o priza spre exemplu. Prin urmare, inlocuirea termostatelor de perete existente este mult mai usoara. Dimensiunile termostatului de perete Homematic IP permit chiar integrarea in rame cu mai multe locuri ale prizelor sau intrerupatoarelor. Daca doriti sa utilizati termostatul fara Punct de Acces Homematic IP sau Unitate Centrala de Control CCU2, setarile dorite pot fi selectate direct pe termostat fara o conexiune inteligenta la domiciliu.

Tip senzor
Termostat temperatura
Frecvente radio de lucru
868.0-868.6 MHz si 869.4-869.65 MHz
Masurare umiditate
intre 0 si 99%
Dimensiune (L x i x l ) mm
fara rama: 55 x 55 x 54 mm, cu rama: 86 x 86 x 54 mm
Greutate
136 g
Receptie semnal in spatiu deschis
130 m
Elemente montare incluse in pachet
Da
Manual instalare
Da
Temperatura ambientala de functionare
intre 0 si 50 °C
Port USB
Nu
Grad de protectie
IP20
Alimentare
230 V/50 Hz
Consum energie
1 A max
Mufa intrare sursa de alimentare
Da
Mufa iesire sursa de alimentare
Nu