Termostat inteligent de interior cu montare pe perete / HMIP-WTH-2

  • Masurarea si afisarea valorii temperaturii reale si a umiditatii se afiseaza pe un display mare si iluminat
  • Pana la 6 profile de incalzire reglabile (3 x incalzire si 3 x racire), fiecare cu 6 faze de incalzire si 13 timpi de comutare pe zi 
  • Reglarea manuala a temperaturii din camera (cu precizie de 0,5 ° C) prin intermediul rotitei de comanda de pe dispozitiv
  • Instalare simpla si rapida datorita benzilor adezive sau suruburilor furnizate
  • Se poate monta in rame impreuna cu intrerupator sau priza de la producatori precum (Berker, Busch-Jaeger, ELSO, Gira, Merten, JUNG)
  • Configurarea Sistemului de Valve pentru Incalzire prin Pardoseala este posibila direct prin intermediul termostatului de perete (fara Punct de Acces Homematic IP sau CCU2 / CCU3)
  • Pentru a putea fi folosit, dispozitivul trebuie conectat cu una din centralele de control CCU2 sau CCU3 sau cu Punctul de Acces Homematic IP
Termostatul de perete IP Homematic cu senzor de umiditate si temperatura face parte din sistemul de casa inteligenta de la Homematic IP si permite controlul direct al mai multor termostate pentru calorifere de la Homematic IP intr-o singura incapere. 
 
 
Mai mult decat atat, dispozitivul poate fi actionat independent de sistem pentru controlul direct al actuatoarelor incalzitoare de podea de la Homematic IP. In acest caz de utilizare, pentru instalare si functionare nu este necesar un Punct de acces Homematic IP sau o Unitate Centrala de Comanda CCU2/CCU3. Datorita comunicatiei radio, termostatul de perete si Sistemul de Actionare Supape de Incalzire prin Pardoseala pot fi conectate direct, deoarece nu trebuie sa fie trase cabluri. Comparativ cu alte sisteme de control al incalzirii prin pardoseala, controlul incalzirii prin pardoseala Homematic IP ofera un efort mai mic de instalare, dar in acelasi timp include avantajele unui sistem inteligent de control al incalzirii, cu control de la o camera la alta.
Termostatul de perete cu dimensiunile unui intrerupator de lumina poate fi utilizat intuitiv cu ajutorul rotitei de control. Temperatura reglabila poate fi definita cu precizie de 0,5 ° C si este transferata dupa accea automat la Termostatele de Calorifere Homematic IP sau la Actuatoarele de Incalzire prin Pardoseala. In cazul in care sunt utilizate dispozitive electrice de incalzire, temperatura poate fi reglata prin intermediul Prizei Inteligente de la Homematic IP.
 
Afisajul iluminat integrat indica valoarea de referinta si temperatura reala, precum si umiditatea masurata prin intermediul senzorului integrat. Daca modul de crestere este activat prin apasarea scurta a rotitei de comanda, toate supapele caloriferului sunt deschise la 80% pentru o perioada de 300 de secunde. Astfel, temperatura camerei este incalzita rapid. Afisajul termostatului de perete indica numaratoarea inversa pana la terminarea programului de incalzire. In plus, termostatul de perete sustine pana la sase profile reglabile, incluzand temperaturi individuale, oferind reglarea temporara a temperaturii camerei. Aici pot fi configurate pana la 6 faze de incalzire si racire cu 13 timpi de comutare pe zi.
 
Termostatul de perete Homematic IP este usor de instalat. Datorita alimentarii cu doua baterii AAA si a comunicatiei radio, termostatul de perete poate fi pozitionat oriunde in camera. Se livreaza suruburile si dopurile corespunzatoare, precum si un set de banda adeziva pe doua fete pentru instalarea acestuia. 
Tip senzor
Termostat temperatura
Frecvente radio de lucru
868.0-868.6 MHz si 869.4-869.65 MHz
Tip Baterii
1.5 V LR03 / AAA
Masurare umiditate
intre 0 si 99%
Dimensiune (L x i x l ) mm
fara rama: 55 x 55 x 23.5 mm , cu rama: 86 x 86 x 25 mm
Greutate
100 g ( inclusiv bateriile)
Receptie semnal in spatiu deschis
250 m
Elemente montare incluse in pachet
Da
Manual instalare
Da
Temperatura ambientala de functionare
intre 0 si 35 °C
Port USB
Nu
Grad de protectie
IP20
Alimentare
Baterii
Consum energie
50 mA max.
Mufa intrare sursa de alimentare
Nu
Mufa iesire sursa de alimentare
Nu
Rezistenta baterii
2 Ani