Unitate centrala de control CCU3 / HmIP-CCU3

 • Tensiunea de alimentare: 5 Vcc
 • Adaptor principal de alimentare (intrare): 100 V-240 V / 50 Hz
 • Adaptor de alimentare cu tensiune de alimentare: 2,5 W max.
 • Consum curent: 500 mA max.
 • Consumul de energie in standby: 1,1 W
 • Grad de protecție: IP20
 • Temperatura ambientala de functionare: intre 5 si 35 ° C
 • Dimensiuni (L x i x l): 118 x 104 x 26 mm
 • Greutate: 153 g
 • Frecvența radio: 868,3 MHz / 869,525 MHz
 • Raza frecventa in spatiu deschis RF: 400 m
 • Retea: 10/100 MBit / s, Auto-MDIX

Unitatea centrala de comanda sau CCU3 este elementul central pentru controlul local al sistemului de casa inteligenta de la Homematic IP. Reprezinta urmatoarea generatie a unitatilor noastre centrale de control, dupa CCU1 si CCU2. Operarea prin intermediul unitatii centrale de comanda CCU3 poate fi folosita alternativ la punctul de acces Homematic IP.

 

In timp ce Punctul de Acces Homematic IP stabileste conexiunea la cloud-ul Homematic IP gratuit si permite functionarea sistemului inteligent de acasa prin intermediul unei aplicatii smartphone, unitatea Centrala de Control CCU3 functioneaza la nivel local printr-o interfata web bazata pe browser (WebUI). Datorita configuratiei si operarii locale, precum si optiunii de a crea conexiuni directe ale dispozitivelor, este garantata functionarea fiabila si in siguranta a sistemului de casa inteligenta in orice moment - chiar si in cazul unor defectiuni la Internet.

Sunt disponibile diferite optiuni de configurare si control individual prin WebUI testate. Datorita hardware-ului puternic, cu procesor ARM cu 4 nuclee si memorie RAM de 1 GB, functioneaza si foarte rapid si eficient. In plus, criptarea AES-128 ofera cel mai inalt nivel de securitate. CCU3 are o memorie flash de 8 GB. Are doua porturi USB ce pot fi utilizate ca interfete de extensie optionale.
 
CCU3 permite o combinatie a dispozitivelor Homematic, Homematic IP si, in curand a dispozitivelor Homematic IP Wired. Acesta suporta atat componentele cu fir, cat si dispozitivele fara fir. Integrarea lampilor Philips Hue si Osram Lightify este posibila direct prin intermediul gateway-ului producatorului corespunzator. 
Software-ul partener AIO CREATOR NEO poate fi folosit pentru a crea aplicatii individuale pentru smartphone-uri si tablete. Prin solutii VPN in router sau alte solutii securizate de acces la distanta de la parteneri, este posibil accesul flexibil de la distanta, oriunde te-ai afla. Pluginurile Mediola ofera integrarea multor alte sisteme de la alti producatori precum BOSE, Teufel, Sonos, DIGITUS si multe altele.
 
CCU3 poate fi montat pe perete sau pozitionat pe masa. Sunt incluse suruburile si dopurile adecvate montarii, precum si adaptorul principal de conectare si cablul de retea necesar.
Frecvente radio de lucru
868.0-868.6 MHz si 869.4-869.65 MHz
Dimensiune (L x i x l ) mm
119 x 136 x 35 mm
Greutate
190 g
Receptie semnal in spatiu deschis
400 m
Elemente montare incluse in pachet
Da
Manual instalare
Da
Temperatura ambientala de functionare
intre 5 si 40 °C
Port USB
Da
Nr. porturi USB
2
Retea
10/100 MBit/s, Auto-MDIX
Grad de protectie
IP20
Alimentare
Unitate de alimen. cu sursa 5 VDC
Consum energie
1600 mA max
Consum in stand-by
1.7 W
Mufa intrare sursa de alimentare
100–240 VAC, 50/60 Hz, 0.5 A
Mufa iesire sursa de alimentare
5 VDC, 2500 mA

Iti recomandam: