Detector miscare cu senzor de luminozitate pentru interior / HmIP-SPI

  • Senzorul de luminozitate integrat detecteaza intensitatea luminii pentru actiunile care sunt declansate in timpul rasaritului sau in timpul noptii (pornirea luminilor in cazul detectarii miscarii, de exemplu)
  • In legatura cu alte dispozitive Homematic IP, de ex. o alarma poate fi declansata si lumina poate fi pornita
  • Gama optima de detectare de pana la 7 m si unghiul de detectie de 105° (aprox.)
  • Reglarea automata a sensibilitatii in cazul temperaturilor ridicate ale camerei (de exemplu, cand se utilizeaza incalzirea prin pardoseala) pentru detectarea precisa a miscarii
  • Design compact, facandu-l ideal pentru montarea in interior
  • Montarea flexibila pe tavan utilizand suruburile si diblurile incluse in pachet
  • Pentru a putea fi folosit, dispozitivul trebuie conectat cu una din centralele de control CCU2 sau CCU3 sau cu Punctul de Acces Homematic IP
Senzorul de prezenta IP homematic face parte din sistemul de acasa inteligenta Homematic IP si detecteaza in mod fiabil cele mai mici miscari in camerele interioare.
 
Dupa montarea senzorului de miscare pe tavan, este capabil sa inregistreze chiar si cele mai mici miscari (de exemplu tastand pe tastatura) pe o raza de pana la 3,5 m si un unghi de detectare de aproximativ 105°. Sunt detectate miscari mai mari pe o raza de pana la 7 m. 
In afara de aceasta, senzorul de luminozitate integrat este capabil sa detecteze modificarile nivelului luminozitatii. In acest fel, luminile sunt pornite automat daca se detecteaza miscarea. Senzorul de prezenta poate fi, de asemenea, utilizat ca senzor sensibil pentru declansarea alarmei. Pentru a asigura sensibilitatea detectiei si in cazul temperaturilor ridicate ale camerei, senzorul se adapteaza automat conditiilor respective. 
 
Senzorul este montat pe tavan folosind suruburile si diblurile incluse in pachet. Dupa instalare, un contact integrat de manipulare previne schimbarile neintentionate ale senzorului de miscare. De indata ce unitatea senzor este scoasa, un mesaj este trimis prin intermediul aplicatiei Homematic IP. Alimentarea este furnizata de doua baterii LR6, care ofera surse de alimentare pentru senzorul de miscare de pana la 2 ani.
Tip Dispozitiv
Senzor miscare
Frecvente radio de lucru
868.0-868.6 MHz si 869.4-869.65 MHz
Alimentare
2 x 1.5 V LR6/Mignon/AA
Consum energie
80 mA max.
Consum energie in stand-by
Nu
Grad de protectie
IP20
Temperatura ambientala de functionare
intre 5 si 35 °C
Dimensiune (L x i x l ) mm
100 x 29 mm
Greutate
119 g ( inclusiv bateriile )
Receptie semnal in spatiu deschis
250 m
Manual instalare
Da
Elemente montare incluse in pachet
Da
Instalare
Interior
Unghi de detectie
105°
Durata viata baterii
2 ani