Priza inteligenta de interior cu monitorizare consum / HMIP-PSM

  • Masoara consumul de energie, tensiune si curent
  • Poate fi folosit pentru a extinde domeniul wireless al semnalului radio
  • Precizie mare de masurare pentru masurarea incarcarilor in stand-by
  • Reglarea precisa a caloriferelor electrice in legatura cu un Termostat Inteligent de Camera Homematic IP
  • Operare manuala: Dispozitivele conectate pot fi activate sau dezactivate si direct de pe dispozitiv
  • Datorita designului compact, dispozitivul nu blocheaza soclurile din jur
  • Control vocal (prin Amazon Alexa sau Asistent Google)
  • Pentru a putea fi folosit, dispozitivul trebuie conectat cu una din centralele de control CCU2 sau CCU3 sau cu Punctul de Acces Homematic IP
Priza inteligenta si contorul conectabil Homematic IP face parte din sistemul de casa inteligenta Homematic IP si ofera comutarea flexibila a dispozitivelor electrice dintr-o locatie indepartata, masurand in acelasi timp consumul de energie.
 
Pentru a porni dispozitivul, pur si simplu trebuie sa fie conectat la o priza si adaugat la sistemul Homematic IP. Comutatorul compact de conectare poate fi utilizat pentru controlul unui incalzitor electric, precum si pentru comutarea altor consumatoare electrice, cum ar fi o lampa de podea. Daca doriti sa activati sau sa dezactivati direct dispozitivul, puteti folosi butonul integrat de pe partea frontala a prizei. In cadrul solutiei de climatizare Homematic IP, intrerupatorul functioneaza impreuna cu Termostatul de Camera Homematic IP. Astfel, daca este utilizat un incalzitor electric, priza ofera o reglare exacta a temperaturii camerei.
Dispozitivul de masurare integrat este capabil sa detecteze consumul de energie intr-un interval de 0 si 3680 Watt. Dispozitivul ofera o rezolutie de masurare in trepte de 0,01 Watt si o deviatie maxima de masurare de +/- 0,03 Watt. Datorita preciziei ridicate de masurare, chiar si incarcaturile electrice mici si incarcatura stand-by a dispozitivelor electrice pot fi monitorizate usor prin aplicatie. De asemenea, consumul total de energie masurat este afisat clar in aplicatie.
 
In ciuda capacitatii mari de comutare de pana la 3680 Watt, priza nu blocheaza prizele din jur. Datorita consumului redus de energie in standby de sub 0,3 W, comutatorul poate ramane conectat in priza fara probleme.
Tip Dispozitiv
Priza si multimetru
Frecvente radio de lucru
868.0-868.6 MHz si 869.4-869.65 MHz
Alimentare
230 V/50 Hz
Consum energie
16 A max.
Consum energie in stand-by
< 0.3 W
Capacitate de comutare (max)
3680 W
Precizie masurare putere
1% ± 0,03 W
Grad de protectie
IP20
Temperatura ambientala de functionare
intre -10 si +35 °C
Dimensiune (L x i x l ) mm
70 x 70 x 39 mm
Greutate
154 g
Receptie semnal in spatiu deschis
400 m
Manual instalare
Da
Elemente montare incluse in pachet
Da