Sistem inteligent pentru varierea tensiunii de alimentare (dimming) / HmIP-BDT

  • Aplicatia Homematic IP ofera diminuarea infinit variabila a luminilor conectate in pasi de 0,5% procente
  • Consum redus de curent
  • Design compact pentru instalare in doze standarde montate in perete
  • Poate fi integrat si in switch-urile existente, folosind cadrele si balantele existente
  • Cu adaptorul adecvat, dispozitivul poate fi integrat in cele mai populare modele de comutatoare ale producatorilor de renume precum: Busch-Jaeger, Gira, Merten, Berker, Jung, düwi, Kopp
  • Functionare fiabila cu o sarcina minima de 3 VA
  • Un conductor neutru este necesar pentru instalare
  • Control vocal confortabil (prin Amazon Alexa sau Asistent Google)
  • Pentru a putea fi folosit, dispozitivul trebuie conectat cu una din centralele de control CCU2 sau CCU3 sau cu Punctul de Acces Homematic IP
Cu actionarea Prizei Inteligente pentru comutatoarele de lumina, sistemul de iluminare existent poate fi usor integrat intr-un sistem de casa inteligenta Homematic IP. 
 
Datorita designului sau compact, dispozitivul de actionare a diminuarii se potriveste confortabil in dozele standarde din perete. Comutatoarele existente pot fi inlocuite in numai cativa pasi simpli daca, langa conductorul de faza, este disponibil si un conductor neutru in doza de curent. Deoarece dispozitivul este un dispozitiv de actionare a diminuarii curentului, acesta este compatibil mai ales pentru lampile clasice cu incandescenta, lampile cu halogen (cu transformator electronic) si lampile cu dimensiuni reduse de economisire a energiei, precum si lampile cu LED-uri dimmabile.
Capacitatea maxima de comutare este de 80 VA. Imediat dupa setare, iesirea luminii poate fi diminuata in pasi de 0,5% procente prin intermediul aplicatiei Homematic IP gratuita. Functionarea conventionala prin intermediul telecomenzii de montare pe perete ramane de asemenea disponibila.
 
Datorita diferitelor adaptoare disponibile, priza inteligenta poate fi integrata in cele mai comune sisteme de comutare a marcilor Busch-Jaeger, Gira, Merten, Berker, Jung, Düwi si Kopp sau orice alta marca. Consumul de energie in standby este de aproximativ 0,4 W.
Tip Dispozitiv
Priza si dimmer
Frecvente radio de lucru
868.0-868.6 MHz si 869.4-869.65 MHz
Alimentare
230 V/50 Hz
Consum energie
0.35 A max.
Consum energie in stand-by
0.4 W
Capacitate de comutare (max)
80 VA
Grad de protectie
IP20
Temperatura ambientala de functionare
intre 5 si 35 °C
Dimensiune (L x i x l ) mm
71 x 71 x 37 mm
Greutate
47 g
Receptie semnal in spatiu deschis
270 m
Manual instalare
Da
Elemente montare incluse in pachet
Da
Instalare
In doza de perete