Senzor de Lumina Exterioara / HmIP-SLO

  • Valorile colectate ale luminii sunt afisate prin aplicatia Homematic IP
  • Are aplicatii multiple in legatura cu alte dispozitive Homematic IP (de exemplu, aprinderea luminilor in timpul intunericului sau coborarea jaluzelelor in caz de lumina puternica)
  • Gata imediat pentru utilizare datorita functionarii pe baterii si comunicarii prin radio
  • Montare flexibila si usoara pe perete datorita fiselor si suruburilor furnizate sau utilizarii acesteia in picioare pe un suport sau o masa
  • Pentru a putea fi folosit, dispozitivul trebuie conectat cu una din centralele de control CCU2 sau CCU3 sau cu Punctul de Acces Homematic IP
Senzorul de lumina Homematic IP face parte din sistemul de casa inteligenta de la Homematic IP si masoara luminozitatea in zonele exterioare. Valorile masurate pot fi afisate prin aplicatia gratuita Homematic IP pentru smartphone-uri. 
 
Senzorul de lumina Homematic IP ofera o gama larga de aplicatii in combinatie cu alte dispozitive Homematic IP, cum ar fi dispozitivele de comanda ale rulourilor / jaluzelelor si a marchizelor / copertinelor sau a comutatoarele conectate. Senzorul de lumina masoara valorile luminii si transmite informatiile detectate catre dispozitivele Homematic IP conectate, care reactioneaza conform configuratiei definite anterior. De exemplu, copertina poate fi prelungita in timpul expunerii puternice a razelor solare sau daca iluminarea fatadelor este pornita in amurg in timp ce obloanele sunt lasate in jos.

Datorita functionarii pe baterii si a comunicari prin radio, senzorul de lumina Homematic IP este imediat pregatit pentru utilizare. In mod ideal, fie este montat pe perete in zonele exterioare sau pozitionat in locatia dorita. Materialul de montare necesar, cum ar fi diblurile si suruburile, sunt incluse in pachet. Pentru functionarea senzorului de lumina Homematic IP, este necesare o conexiune cu Punctul de Acces Homematic IP, cu aplicatia pentru smartphone-uri sau cu unitatea centrala de comanda CCU2 / CCU3 sau cu o solutie partenera.

Tip dispozitiv
Senzor lumina
Recventa radio de lucru
868.0-868.6 MHz si 869.4-869.65 MHz
Alimentare
2 x 1.5 V LR6/Mignon/AA
Consum energie
40 mA max.
Grad de protectie
IP43
Temperatura ambientala de functionare
intre -20 si +55 °C
Dimensiune (L x i x l ) mm
52 x 65 x 34 mm
Greutate
100 g ( inclusiv bateriile )
Receptie semnal in spatiu deschis
310 m
Manual instalare
Da
Elemente montare incluse in pachet
Da
Instalare
Pe perete / pe masa