Sistem Inteligent de Comanda a Jaluzelelor si Rulourilor / HmIP-BROLL

  • Functionare confortabila prin aplicatia Homematic IP, prin telecomanda Homematic IP sau direct prin intermediul butonului de comanda al intrerupatorului
  • Potrivit pentru toate motoarele de jaluzele cu tub standard
  • Cu profiluri saptamanale configurate individual, jaluzelele / rulourile pot fi mutate in sus si in jos intr-un mod controlat, intr-o perioada de timp pe care o doresti
  • Control rasarit si apus, cu ajutorul unui senzor de lumina exterioara se pot ridica sau lasa jaluzelele / rulourile
  • Blocarea furtunii si protectia impotriva caldurii pot fi realizate in combinatie cu aplicatia Homematic IP 
  • Design compact pentru instalare in doze standard de montaj in perete
  • Poate fi integrat si in switch-urile existente, folosind cadrele si balantele existente
  • Un conductor neutru este necesar pentru instalare
  • Pentru a putea fi folosit, dispozitivul trebuie conectat cu una din centralele de control CCU2 sau CCU3 sau cu Punctul de Acces Homematic IP
Intrerupatorul de comanda al jaluzelelor / rulourilor pentru comutatoarele de lumina standarde face parte din sistemul Homematic IP de casa inteligenta si ofera control automat al jaluzelelor si rulourilor cu motoare cu tuburi standard.
 
Dupa configurare cu unitate de calibrare automata pot fi definite profiluri saptamanale individuale, de asemenea in functie de rasaritul soarelui si apusul soarelui. De exemplu, in timpul saptamanii, jaluzelele unt ridicate dupa rasarit, dar nu inainte de ora 6:30 a.m .. in plus, este disponibila o functie suplimentara de blocare furtuna si protectie impotriva vantului, in combinatie cu aplicatia Homematic IP si alte dispozitive Homematic.
Intrerupatorul de comanda al jaluzelelor / rulourilor pentru comutatoarele de lumina este proiectat pentru a fi instalat in doze standard si poate fi integrat in seria de comutatoare existente de producatori de varf care utilizeaza adaptoarele noastre. Astfel, cadrele existente pot continua sa fie utilizate.
 
Odata montat, ruloul ferestrei conectata la acesta poate fi operata prin aplicatia Homematic IP, cu telecomanda Homematic IP sau intr-o maniera conventionala direct prin butonul comutatorul instalat in doza.
 
Datorita consumului redus de energie in stand-by de cel putin 0,2 Watt, nu trebuie sa iti mai faci griji cu privire la costurile actuale ale energiei.
Tip dispozitiv
Intrerupator comanda jaluzele / rulouri
Recventa radio de lucru
868.0-868.6 MHz si 869.4-869.65 MHz
Alimentare
230 V/50 Hz
Consum energie
2.2 A max
Consum energie in stand-by
0.2 W
Capacitate de comutare (max)
500 VA
Grad de protectie
IP20
Temperatura ambientala de functionare
intre 0 si 50 °C
Dimensiune (L x i x l ) mm
71 x 71 x 37 mm
Greutate
58 g
Receptie semnal in spatiu deschis
220 m
Manual instalare
Da
Elemente montare incluse in pachet
Da
Instalare
In doza de perete