Detector de miscare cu senzor de intensitate a luminii / HmIP-SMI

  • Design compact, facandu-l ideal pentru functionarea in interior
  • Ofera o gama larga de aplicatii in legatura cu alte dispozitive Homematic IP, de ex. pentru functiile de control al luminii si alarme
  • Gama optima de detectare de pana la 12 m si unghiul de detectie de 105° (aprox.)
  • Poate fi montat pe un perete, pe tavan, intr-un colt sau in suportul furnizat
  • Primesti informatii imediate prin intermediul aplicatiei Homematic IP despre miscarea din casa ta
  • Pentru a putea fi folosit, dispozitivul trebuie conectat cu una din centralele de control CCU2 sau CCU3 sau cu Punctul de Acces Homematic IP
Detectorul de miscare Homematic IP face parte din sistemul Homematic IP de casa inteligenta si detecteaza fiabil miscarile, precum si schimbarile de luminozitate ambientala. Detectorul de miscare a fost proiectat pentru functionarea in interior si acopera un domeniu de detectare de pana la 12 metri si un unghi de detectie de aproximativ 105°.
 
Detectorul de miscare poate fi folosit ca senzor de alarma in cadrul sistemului Homematic IP. In plus, acesta poate fi utilizat pentru comutarea luminilor in functie de nivelul luminozitatii prin conectarea dispozitivului cu alte produse Homematic IP prin aplicatia gratuita pentru smartphone-uri. Puteti limita timpul de conectare individual. Pentru a proteja dispozitivul de manipulare, a fost integrat un contact de tip tamper care declanseaza o alarma in cazul unei scoateri neautorizate. 
Cu aplicatia gratuita Homematic IP, un avertisment este trimis direct catre smartphone-ul utilizatorilor prin notificare push. In plus fata de detectarea miscarii, senzorul de luminozitate integrat transmite valoarea luminozitatii actuale la aplicatia Homematic IP.
 
Datorita dimensiunilor sale compacte si a alimentarii cu baterii, senzorul poate fi instalat pe pereti, pe tavane, pe colturi sau chiar pe stative. Materialul de montare necesar, suportul, precum si suportul de montare pe perete si bateriile AA care ofera alimentare de pana la 3 ani, fac parte din continutul pachetului.
Tip dispozitiv
Detector miscare
Frecventa radio de lucru
868.0-868.6 MHz si 869.4-869.65 MHz
Alimentare
2 x 1.5 V LR6/Mignon/AA
Consum energie
40 mA
Consum energie in stand-by
Nu
Grad de protectie
IP20
Temperatura ambientala de functionare
intre 5 si 35 °C
Dimensiune (L x i x l ) mm
52 x 65 x 34 mm
Greutate
85 g ( inclusiv bateriile )
Receptie semnal in spatiu deschis
280 m
Manual instalare
Da
Elemente montare incluse in pachet
Da
Instalare
Pe perete / masa / suport