FRITZ! sunt cea mai noua generatie de produse si sisteme pentru retele rezidentiale dezvoltate de AVM. Gama de produse FRITZ!, in continua crestere, include dispozitive si optiuni pentru orice conexiune de internet, indiferent daca este vorba de DSL, cablu, LTE (4G) sau fibra optica. Produsele FRITZ! sunt intuitive si usor de folosit, iar actualizarile regulate introduc noi functii, care confera un confort sporit si imbunatatiri in ceea ce priveste securitatea.
 

AVM este o companie de electronice de consum, infiintata in 1986 in Germania. Compania produce dispozitive si sisteme de comunicatii, de retea, cum ar fi DSL, 
ISDN, produse wireless si VoIP, fiind cel mai bine cunoscuta pentru seria populara de produsa FRITZ! Box. In 2010, se estima ca seria a avut o cota de piata de 68% din echipamentele de consum pentru linia de abonati digital (DSL) din Germania. Astazi, AVM este un specialist in tehnologie de comunicatii, câstigator al mai multor premii internationale, fiind lider pe piata in acest domeniu de peste 30 de ani cu produse de inalta calitate.
 
Cel mai mare succes al companiei, FRITZ! Box, reprezinta dispozitive router de banda larga care sunt caracterizate prin fiabilitate si diversitate pentru fiecare conexiune - fie DSL, cablu, fibra optica sau LTE mobile. in combinatie cu produsele WLAN, Powerline si DECT, cum ar fi FRITZ!WLAN (amplificatoare wireless), FRITZ!Powerline (amplificatoare retea) si FRITZ!DECT (dispozitive inteligente), FRITZ!Box a stabilit standarde inalte in domeniul retelelor rezidentiale.
 
Cifrele vorbesc de la sine. AVM este unul din cei mai mari producatori de dispozitive de banda larga si de produse inteligente dn Germania si Europa de Vest. in anul financiar 2018, compania a realizat o cifra de afaceri de 520 de milioane de euro.
 
 
 
 
Beneficiile produselor si serviciilor FRITZ!
 
1. Hardware puternic si software inteligent
Hardware-ul si software-ul FRITZ! sunt perfect coordonate si combinate, astfel incat vei avea intotdeauna cele mai noi tehnologii si inovatii pentru reteaua ta rezidentiala. Produsele Rapid Internet de la FRITZ! functioneaza pentru orice conexiune de internet, indiferent daca este vorba de DSL, cablu, LTE (4G) sau fibra optica. 
 
2. FRITZ!OS – Sistemul de operare pentru intreaga retea rezidentiala
FRITZ!OS este geniul familiei de produse FRITZ!. Cu acest sistem de operare inteligent, echipa FRITZ! dezvaluie potentiale interesante in reteaua ta de domiciliu. FRITZ!OS ofera constant noi functii si oportunitati. Laudata de presa si apreciata de utilizatori, sistemul de operare convinge prin simplitatea sa.
 
3. FRITZ!Apps
Aplicatiile practice FRITZ!Apps adauga noi functii FRITZ! produselor, smartphone-urilor si tabletelor. Astfel, oricine isi poate accesa direct de pe telefonul mobil sau de pe tableta dispozitivele legate in reteaua rezidentiala FRITZ!Box, poate verifica datele stocate pe unitatile flash USB sau efectua apeluri prin intermediul telefonului smartphone direct de pe reteaua fixa de telefonie.
 
4. Actualizari gratuite
Produsele de la FRITZ! sunt intuitive si usor de folosit, iar actualizarile regulate ofera noi functii care ofera un confort mai bun si o securitate mai sporita. Mai mult, actualizarile FRITZ!Box pot fi executate automat.
 
5. Securitatea e mereu pe primul loc
Utilizatorul este mereu in controlul propriei retele si a functiilor implementate. Conceptul extrem de complex de securitate al produselor FRITZ! protejeaza intreaga linie de comunicare. Tot algoritmul de securitate este in continua dezvoltare si actualizare.