Despre noi

Cine suntem?
 
smartmedia a luat nastere ca urmare a nevoilor tot mai crescute ale romanilor de a fi conectati mai tot timpul la tehnologii noi si avansate, dar mai ales ca urmare fireasca de a folosi aceste tehnologii in beneficiul direct al utilizatorilor sai, pentru a le usura viata si de a le creste calitatea vietii.
 
smartmedia este direct importator al produselor FRITZ! By AVM, o companie din Germania, cu peste 30 de ani experienta in domeniul dispozitivelor de retea, al dispozitivelor inteligente (prize, termostate, etc.) si al conectiunilor dintre acestea tocmai pentru a simplifica cat de mult se poate viata utilizatorilor acestora.
 
Deasemenea in portofoliul nostru se mai afla un  producator important din Germania, Homematic IP by eQ-3, care pune la dispozitia utilizatorilor sai toate unelte necesare pentru crearea unei case / locuinte inteligente.
 
 
De ce sa ne alegi pe noi? 
 
Recomandarile directe sau marketingul din gura in gura au fost si au ramas un mare diferentiator, deoarece pot creste sau distruge imaginea (si nu numai) unui brand, poate creste gradul de conversie si duce o companie la noi niveluri. 
 
Si asta inca dinainte ca Internetul sa existe. In aceasta noua lume interconectata, transmiterea de recomandari conteaza mai mult ca niciodata – de aceea dorim sa iti putem oferi mereu exact serviciile de care ai nevoie si care sunt cele mai potrivite nevoilor tale, astfel incat sa “batem palma” la final cu zambetul pe buze si bucurie in suflet.
 
Inca de la inceput, punem pe masa cele mai importante detalii de la care pornim un nou proiect:
  • cine si cum sunt oamenii care vor folosi echipamentele noastre
  • scopul colaborarii noastre
  • nevoile si preferintele oamenilor care vor folosi echipamentele noastre
Odata ce cunoastem aceste informatii, alocam cei mai potriviti tehnicieni, care au o experienta vasta in domeniului de specialitate si care pot pune in practica tot ceea ce stabilim impreuna.
 
Astfel, ne asiguram de fiecare data ca dorintele tale, dar, mai ales, nevoile tale sunt indeplinite. Poate ca suntem noi pe piata, dar valorile dupa care ne guvernam sunt litera de lege pentru noi si promitem sa nu te dezamagim.
 
 
Misiunea noastra
 
Casa ta de vis e in mainile noastre, iar asta ne motiveaza sa o transformam intr-o poveste de succes pentru tine si familia ta.
 
Suntem o echipa de oameni talentati si prietenosi, o familie in adevaratul sens al cuvantului, care iubesc ceea ce fac si asta se vede in performanta pe care o dovedim zi de zi. Stim ca cel mai important lucru pentru succesul unui proiect este comunicarea, de aceea ne place sa fim directi si deschisi. Nu intotdeauna viziunea noastra se reflecta in visul tau, astfel ca armonizarea este necesara: 
  • viziunea ta = pasiunea noastra
Ne dorim sa reprezentam pe piata romaneasca de profil, un reper de inalta calitate, eficienta si competitivitate pozitiva. Dorim sa iti putem oferi mereu exact serviciile de care ai nevoie si care sunt cele mai potrivite necesitatilor tale, astfel incat sa “batem palma” la final cu zambetul pe buze si bucurie in suflet. 
 
Pentru noi, recomandarea ta e cea mai importanta, asa ca vrem sa ne asiguram ca nu te dezamagim!
 
 
Valorile noastre
 
Suntem condusi de un set de valori fundamentale, care ne definesc ca oameni si personalitati si modul in care proiectam experienta ideala pentru clientii nostri. Conducandu-ne dupa aceste valori, lucram cu pasiune pentru a ne asigura ca toata lumea e multumita si ca afacerea noastra are succes.
 
Ne pasioneaza ceea ce facem, iar acest lucru se vede – lucram intr-un domeniu interesant, in continua evolutie, extrem de activ si provocator, ceea ce ne ofera oportunitatea de a ne depasi limitele in fiecare zi.
 
Cu totii impartasim trei valori de baza, care reprezinta radacinile culturii noastre anteprenoriale: Incredere, Calitate si Solidaritate. Suntem convinsi ca numai intr-un mediu caracterizat de aceste valori se pot crea servicii, solutii si contributii importante si deschizatoare de drumuri.
 
  • Incredere: Oferim si castigam incredere.
Increderea reprezinta baza tuturor actiunilor noastre si premisa succesului nostru. Ne tinem intotdeauna promisiunile. Livram ceea ce promitem si vorbim deschis. Stim, din experienta, ca increderea se castiga cu greu si poate fi distrusa cu usurinta. De aceea, dovedim in fiecare moment ca meritam increderea care ni se acorda.
 
  • Calitate: Calitatea se regaseste in tot ceea ce facem.
Calitatea se regaseste in asistenta pe care o primiti de la noi, abilitatile si experienta noastra si va suntem alaturi oriunde aveti nevoie de noi. 
 
  • Solidaritate: Ajuta-ne sa te ajutam.
Ne place sa ne ajutam clientii. Vedem mai intai oamenii, apoi compania, si facem tot ce este posibil sa te ajutam. Doar impreuna putem da sens si valoare visurilor tale!