AVM FRITZ!WLAN Stick AC 430 - Adaptor wireless

AVM - AVM FRITZ!WLAN Stick AC 430 - Adaptor wireless
Cod: 20002810
EAN: 4023125028106
Livrare in 1-2
zile lucratoare
Video
289 RON
239 RON TVA inclus
In stoc
Cumpara in rate
 • Conectivitate wireless cu MIMO multi-user, de pana la 433 Mbit/s pe banda de 5 GHz
 • Wireless N cu o viteza de pana la 150 Mbit/s, dual-band 2,4 sau 5 GHz
 • Compatibil cu 802.11g/a (54 Mbit/s) si 802.11b (11 Mbit/s)
 • Cel mai inalt nivel de securitate wireless cu WPA2 (802.11i)
 • Stick & Surf: retea wireless fara configurare wireless
 • Software pentru monitorizarea conexiunii si adaptarea setarilor
 • Putere configurabila a emitatorului
 • Suport pentru WPS (Wi-Fi Protected Setup)
 • Se instaleaza automat in Windows 10, 8.1 si 7 
2.4 GHz
2.4 GHz
5 GHz
5 GHz
Wireless AC
Wireless AC
150 Mbit/s
150 Mbit/s
430 Mbit/s
430 Mbit/s
MU-MIMO
MU-MIMO

Iti recomandam:

Informatii produs
Smart LAN wireless de inalta calitate pentru computerul tau

FRITZ!WLAN Stick AC 430 MU-MIMO conecteaza computerul tau cu FRITZ!Box si alte routere wireless prin WiFi inteligent si inovator. Stickul WLAN se transmite pe frecventa de 2,4 sau 5 GHz dupa cum este necesar. Datorita noii tehnologii MIMO pentru mai multi utilizatori, datele pot fi partajate simultan cu diferite dispozitive. Capacitatea intregii retele wireless LAN este utilizata mai eficient, mai ales atunci cand sunt active simultan mai multe dispozitive. 

WiFi inovator pe portul USB
Sistemul FRITZ!WLAN Stick AC 430 MU-MIMO este ideal in combinatie cu routerele care suporta MIMO multi-user, cum ar fi FRITZ!Box 7590, 7580. Datorita noilor tehnologii, datele ajung la destinatia lor flexibila pe frecventa optima LAN wireless. In acest fel, resursele WiFi sunt folosite si mai eficient atunci cand mai multe dispozitive transmit simultan. Stick-ul permite transmiterea rapida si sigura a datelor cu o viteza de pana la 433 Mbit/s. Folosind cea mai recenta tehnologie radio, viteza si raza de acoperire sunt modernizate.
 
Compatibil cu toate routerele wireless
 
Stickul FRITZ!WLAN este potrivit pentru utilizarea cu toate routerele wireless si prin urmare va conecteaza computerul cu retelele wireless intr-o maniera simpla. Alaturi de noul standard Wireless AC, suporta toate standardele wireless comune, benzile de frecventa si protocoalele de criptare.
WiFi inovator pe portul USB
Conectat in cel mai scurt timp, oriunde te afli
Cu tehnologia AVM Stick & Surf, nu trebuie sa configurati nicio setare daca utilizati stickul FRITZ!WLAN cu o cutie FRITZ!Box. Introduceti pur si simplu stickul FRITZ!WLAN in portul USB al routerului FRITZ!Box si apoi in computer. Stick-ul are automat setarile wireless corecte si sunteti gata sa incepeti navigarea.
 
Instalare simpla in cateva secunde
 
Stickul FRITZ!WLAN suporta de asemenea, WPS pentru o conexiune wireless sigura chiar si cu dispozitive wireless de la alti producatori. Odata introdus in portul USB al computerului, dispozitivul FRITZ!WLAN Stick AC 430 se instaleaza singur - astfel incat nu este nevoie de un CD cu drivere.
Conectat in cel mai scurt timp, oriunde te afli
Specificatii produs
Tip produs
Placa de retea wireless
Buton WPS
Nu
Firmware upgradabil
Da
WiFi
Da
Standarde WiFi
802.11g
Rata transfer date WiFi (max)
433 Mbit/s
Frecventa banda 2.4 GHz
Da
Frecventa banda 5 GHz
Da
Dimensiune produs (L x i x l) mm
20 x 10 x 60 mm
Greutate
99,8 g
Protocoale de retea de date
IPv6
Protocol WiFi
802.11g
Parerea clientilor

Spune-ne parerea ta despre acest produs. Parerea ta este importanta pentru noi!

Instalare
Firma noastra ofera servicii complete de montaj si instalare a sistemelor comercializate.
Daca doresti serviciul de montaj si instalare a sistemelor comercializate de noi, trebuie sa ne contactezi telefonic sau prin email, sa ne comunici locatia si numarul de echipamente de instalat. Firma noastra tine cont foarte mult de calitate, precum si de cerintele clientului in ceea ce priveste pretul, deoarece credem cu tarie ca intotdeauna trebuie sa existe un echilibru intre cele doua.
Echipa noastra este formata din profesionisti in domeniul echipamentelor inteligente, astfel ca procedura de instalare si montaj este una eficienta. Comunicand mereu cu tine si in functie de nevoile tale si ale familiei tale, veti decide impreuna locatia echipamentelor si perfectarea ultimelor detalii, incluzand aspectele estetice si tehnice. Suntem o echipa tanara, dar cu multi ani de experienta pe piata de profil internationala, chiar daca suntem noi pe piata romaneasca. Ne recomanda atentia pentru detalii si dorinta de comunicare eficienta.
Instalare
Dispozitivele Fritz!Box cu un modem DSL integrat vin în trei versiuni:

 

 • Versiunea pentru piața germană folosește o interfață ISDN pentru voce și are, de asemenea, o interfață de utilizator în limba germană.
 • Pentru piețele austriece și elvețiene, interfața vocală utilizează POTS tradiționale și are, de asemenea, o interfață de utilizator în limba germană.
 • Versiunea internațională are o interfață web în mai multe limbi și oferă suport pentru POTS și, de obicei, ISDN pentru voce.

 

În timp ce versiunea internațională acceptă atât cele mai comune ADSL Anexa A POTS, cât și ADSL Anexa B ISDN, versiunea germană oferă suport hardware numai pentru anexa B, care este unicul standard utilizat în Germania, cu suport suplimentar pentru Anexa J la modele mai noi. În magazinul nostru online, este menționată explicit versiunea produsului, în vederea înlăturării oricărei ambiguități.