AVM FRITZ!WLAN Stick AC 860 - Adaptor wireless

AVM - AVM FRITZ!WLAN Stick AC 860 - Adaptor wireless
Cod: 20002724
EAN: 4023125027241
Livrare in 1-2
zile lucratoare
Video
319 RON
289 RON TVA inclus
In stoc
Cumpara in rate
 • Conectivitate wireless cu până la 866 Mbit / s în banda de 5 GHz
 • Wireless N cu o viteză de până la 300 Mbit / s în banda de 2,4 GHz sau 5 GHz
 • Dual LAN fără fir cu 2,4 sau 5 GHz
 • Compatibil cu 802.11g / a (54 Mbit / s) și 802.11b (11 Mbit / s)
 • Cel mai înalt nivel de securitate wireless cu WPA2 (802.11i)
 • Stick & Surf: rețea radio securizată fără configurare
 • Software pentru monitorizarea conexiunii și adaptarea setărilor
 • Putere configurabilă a emițătorului
 • Suport pentru WPS (Wi-Fi Protected Setup)
 • Instalarea automată fără un CD în Windows 10, 8.1, 7 (pe 32 de biți sau 64 de biți)
2.4 GHz
2.4 GHz
300 Mbit/s
300 Mbit/s
5 GHz
5 GHz
866 Mbit/s
866 Mbit/s
Wireless AC
Wireless AC

Iti recomandam:

Informatii produs

FRITZ! WLAN Stick AC 860 conecteaza calculatoarele sau notebook-urile cu FRITZ! Box si orice router fara fir. Ofera o transmisie ideala de date cu pana la 866 Mbit / s si o gama mai mare pentru routere cu noul standard Wireless AC. in plus, configurarea simpla si criptarea WPA2 fac distractia navigarii fara fir.

Cel mai rapid WiFi pentru porturile USB
FRITZ! WLAN Stick AC 860 este ideal in combinatie cu routerele wireless AC, cum ar fi FRITZ! Box 7590, 7490, 6590 sau 3490. Acesta sustine schimbul cript de date criptat la viteze mari utilizand cel mai recent standard LAN fara fir cu pana la 866 Mbit / s. Datorita tehnologiei radio moderne, creste atat viteza cat si intervalul.
 
Compatibil cu toate routerele wireless
 
FRITZ! WLAN Stick functioneaza cu orice router fara fir si conecteaza calculatoarele si notebook-urile cu retele radio in cel mai scurt timp. in afara de compatibilitatea cu Wireless AC functioneaza cu toate celelalte standarde LAN fara fir, benzi de frecventa si criptare.
Cel mai rapid WiFi pentru porturile USB
Conectat oriunde in cel mai scurt timp
Cu tehnologia AVM Stick & Surf nu sunt necesare modificari ale setarilor atunci cand se utilizeaza stickul FRITZ! WLAN cu o cutie FRITZ! Box. Pur si simplu conectati stickul FRITZ! WLAN in portul USB al cutiei FRITZ! Box pentru o perioada scurta de timp, inainte de al folosi pe un computer. Stickul are automat setarile WiFi corecte si este pregatit pentru navigare.
 
Instalare usoara in cateva secunde
 
Stickul FRITZ! WLAN suporta, de asemenea, WPS pentru conexiuni radio securizate automat la dispozitivele wireless de la alti producatori. Dupa conectarea dispozitivului FRITZ! WLAN Stick AC 860 la portul USB al unui computer, acesta se instaleaza automat.
Conectat oriunde in cel mai scurt timp
Specificatii produs
Tip produs
Placa de retea wireless
Buton WPS
Nu
Firmware upgradabil
Nu
WiFi
Da
Standarde WiFi
IEEE 802.11ac,IEEE 802.11n
Rata transfer date WiFi (max)
866 Mbit/s
Securitate
WPA2,WPS
Frecventa banda 2.4 GHz
Da
Frecventa banda 5 GHz
Da
Tensiunea de intrare AC
5 V
Dimensiune produs (L x i x l) mm
25 x 72 x 11
Greutate
11 g
Dimensiune pachet (L x i x l) mm
130 x 135 x 36
Greutate pachet
80 g
Porturi Ethernet LAN
Nu
Protocol WiFi
802.11ac
Parerea clientilor

Spune-ne parerea ta despre acest produs. Parerea ta este importanta pentru noi!

Instalare
Firma noastra ofera servicii complete de montaj si instalare a sistemelor comercializate.
Daca doresti serviciul de montaj si instalare a sistemelor comercializate de noi, trebuie sa ne contactezi telefonic sau prin email, sa ne comunici locatia si numarul de echipamente de instalat. Firma noastra tine cont foarte mult de calitate, precum si de cerintele clientului in ceea ce priveste pretul, deoarece credem cu tarie ca intotdeauna trebuie sa existe un echilibru intre cele doua.
Echipa noastra este formata din profesionisti in domeniul echipamentelor inteligente, astfel ca procedura de instalare si montaj este una eficienta. Comunicand mereu cu tine si in functie de nevoile tale si ale familiei tale, veti decide impreuna locatia echipamentelor si perfectarea ultimelor detalii, incluzand aspectele estetice si tehnice. Suntem o echipa tanara, dar cu multi ani de experienta pe piata de profil internationala, chiar daca suntem noi pe piata romaneasca. Ne recomanda atentia pentru detalii si dorinta de comunicare eficienta.
Instalare
Dispozitivele Fritz!Box cu un modem DSL integrat vin în trei versiuni:

 

 • Versiunea pentru piața germană folosește o interfață ISDN pentru voce și are, de asemenea, o interfață de utilizator în limba germană.
 • Pentru piețele austriece și elvețiene, interfața vocală utilizează POTS tradiționale și are, de asemenea, o interfață de utilizator în limba germană.
 • Versiunea internațională are o interfață web în mai multe limbi și oferă suport pentru POTS și, de obicei, ISDN pentru voce.

 

În timp ce versiunea internațională acceptă atât cele mai comune ADSL Anexa A POTS, cât și ADSL Anexa B ISDN, versiunea germană oferă suport hardware numai pentru anexa B, care este unicul standard utilizat în Germania, cu suport suplimentar pentru Anexa J la modele mai noi. În magazinul nostru online, este menționată explicit versiunea produsului, în vederea înlăturării oricărei ambiguități.