Aplicatia FRITZ!App Media

Cu ajutorul aplicatiei FRITZ!App Media, dispozitivul tau Android poate accesa fisierele stocate in FRITZ!Box sau de pe USB sau computere conectate. De asemenea, FRITZ!App Media transforma dispozitivul tau Android intr-o telecomanda pentru reteaua ta de domiciliu, permitandu-ti sa redai fisiere media pe un televizor sau un sistem stereo cu retea.
  • Controleaza continutul media de pe FRITZ!Box, dispozitive de stocare USB si servere media UPnP
  • Redai direct concinut media pe telefonul Android
  • Redai continut media pe dispozitive de redare compatibile cu reteaua (UPnP / DLNA), cum ar fi televizoare inteligente, receptoare, Chromecast, playere Blu-ray etc.
Android
Android
Aplicatia FRITZ!App Media
Informatii produs
Acces direct la muzica, videoclipuri si fotografii
Cu FRITZ!App Media, poti sa redai sau sa vizualizezi direct muzica, imaginile si videoclipurile digitale pe dispozitivul tau Android daca este conectat la routerul FRITZ!Box prin intermediul retelei LAN fara fir. Continutul media este disponibil prin intermediul serverelor media UPnP (universal plug and play), cum ar fi routerul FRITZ!Box sau PC-uri cu cele mai recente versiuni de Windows.
 
Telecomanda multimedia in reteaua ta de domiciliu
 
Daca ai in reteaua de domiciliu un televizor sau sistem stereo cu retea activata, poti selecta dispozitivul de redare dorit prin telefonul smartphone Android, facandu-l o telecomanda universala care controleaza fie televizorul, fie sistemul stereo sau pentru a asculta muzica stocata pe un hard disk conectat la la routerul FRITZ!Box sau de pe PC.
Acces direct la muzica, videoclipuri si fotografii
Parerea clientilor

Spune-ne parerea ta despre acest produs. Parerea ta este importanta pentru noi!

Instalare
Firma noastra ofera servicii complete de montaj si instalare a sistemelor comercializate.
Daca doresti serviciul de montaj si instalare a sistemelor comercializate de noi, trebuie sa ne contactezi telefonic sau prin email, sa ne comunici locatia si numarul de echipamente de instalat. Firma noastra tine cont foarte mult de calitate, precum si de cerintele clientului in ceea ce priveste pretul, deoarece credem cu tarie ca intotdeauna trebuie sa existe un echilibru intre cele doua.
Echipa noastra este formata din profesionisti in domeniul echipamentelor inteligente, astfel ca procedura de instalare si montaj este una eficienta. Comunicand mereu cu tine si in functie de nevoile tale si ale familiei tale, veti decide impreuna locatia echipamentelor si perfectarea ultimelor detalii, incluzand aspectele estetice si tehnice. Suntem o echipa tanara, dar cu multi ani de experienta pe piata de profil internationala, chiar daca suntem noi pe piata romaneasca. Ne recomanda atentia pentru detalii si dorinta de comunicare eficienta.
Manuale
Instalare
Dispozitivele Fritz!Box cu un modem DSL integrat vin în trei versiuni:

 

  • Versiunea pentru piața germană folosește o interfață ISDN pentru voce și are, de asemenea, o interfață de utilizator în limba germană.
  • Pentru piețele austriece și elvețiene, interfața vocală utilizează POTS tradiționale și are, de asemenea, o interfață de utilizator în limba germană.
  • Versiunea internațională are o interfață web în mai multe limbi și oferă suport pentru POTS și, de obicei, ISDN pentru voce.

 

În timp ce versiunea internațională acceptă atât cele mai comune ADSL Anexa A POTS, cât și ADSL Anexa B ISDN, versiunea germană oferă suport hardware numai pentru anexa B, care este unicul standard utilizat în Germania, cu suport suplimentar pentru Anexa J la modele mai noi. În magazinul nostru online, este menționată explicit versiunea produsului, în vederea înlăturării oricărei ambiguități.