Cu FRITZ!App WLAN poti sa tii cont permanent de reteaua wireless. Poti utiliza aplicatia pentru a masura cu usurinta viteza de conectare a smartphone-ului sau a tabletei in locatii diferite din cadrul retelei radio. Aplicatia FRITZ!App WLAN iti ofera, de asemenea, detalii utile despre toate dispozitivele FRITZ! din reteaua ta de domiciliu si conexiunea wireless existenta.
  • Este extrem de convenabil sa conectati smartphone-uri si tablete la router-ele wireless cum ar fi routerul FRITZ!Box
  • Evaluarea detaliata a conexiunii wireless actuale (alocarea canalului, puterea semnalului etc.)
  • Vizualizare generala a tuturor retelelor wireless din apropiere
  • Afiseaza nivelurile de receptie fara fir
  • Conecteaza-te la LAN fara fir prin codul QR sau WPS
  • Aplicatia FRITZ!App WLAN este disponibila pe Android si iOS; este posibil ca anumite functii sa nu fie disponibile, in functie de sistemul de operare pe care il utilizezi.
Android
Android
iOS
iOS
Aplicatia FRITZ!App WLAN
Aplicatia FRITZ!App WLAN
Informatii produs
Conectivitate rapida si usoara
Cu FRITZ!App WLAN, este extrem de convenabil sa conectati smartphone-ul sau tableta Android la routerul FRITZ!Box. Datorita unui cod QR care poate fi scanat sau a unei functii WPS, nu este nevoie sa introduci parole de retea lungi sau sa cauti reteaua wireless corecta.
 
Informatii detaliate despre conexiunea wireless
 
FRITZ!App WLAN listeaza toate retelele wireless detectabile si afiseaza diferiti parametri, cum ar fi standardul de criptare si canalul de semnal utilizat si puterea semnalului. Aplicatia ofera, de asemenea, o prezentare generala rapida a celor mai importanti parametri ai conexiunii care sunt utilizati in prezent: adresa IP utilizata, benzile de frecventa acceptate si transferul de curent.
Conectivitate rapida si usoara
Prezentare generala clara a mediului wireless
In timp ce telefoanele inteligente de obicei contin doar un numar mare de retele fara fir, FRITZ!App WLAN furnizeaza rapid o vizualizare usor de inteles a celor aflati in apropiere - inclusiv puterea semnalului relevant, canalele wireless alocate si eventualele suprapuneri de frecventa.
 
Afisajul nivelului receptiei wireless si testul de conectivitate
 
Afisajul nivelului receptiei cu FRITZ!App WLAN indica receptia curenta wireless in timp real, permitandu-ti sa verifici cat de buna este conexiunea la locatia ta curenta si, daca este necesar, sa optimizezi reteaua wireless. Modul de testare fara fir al aplicatiei FRITZ! iti permite de asemenea sa verifici stabilitatea fiecarei conexiuni separate.
Prezentare generala clara a mediului wireless
Parerea clientilor

Spune-ne parerea ta despre acest produs. Parerea ta este importanta pentru noi!

Instalare
Firma noastra ofera servicii complete de montaj si instalare a sistemelor comercializate.
Daca doresti serviciul de montaj si instalare a sistemelor comercializate de noi, trebuie sa ne contactezi telefonic sau prin email, sa ne comunici locatia si numarul de echipamente de instalat. Firma noastra tine cont foarte mult de calitate, precum si de cerintele clientului in ceea ce priveste pretul, deoarece credem cu tarie ca intotdeauna trebuie sa existe un echilibru intre cele doua.
Echipa noastra este formata din profesionisti in domeniul echipamentelor inteligente, astfel ca procedura de instalare si montaj este una eficienta. Comunicand mereu cu tine si in functie de nevoile tale si ale familiei tale, veti decide impreuna locatia echipamentelor si perfectarea ultimelor detalii, incluzand aspectele estetice si tehnice. Suntem o echipa tanara, dar cu multi ani de experienta pe piata de profil internationala, chiar daca suntem noi pe piata romaneasca. Ne recomanda atentia pentru detalii si dorinta de comunicare eficienta.
Manuale
Instalare
Dispozitivele Fritz!Box cu un modem DSL integrat vin în trei versiuni:

 

  • Versiunea pentru piața germană folosește o interfață ISDN pentru voce și are, de asemenea, o interfață de utilizator în limba germană.
  • Pentru piețele austriece și elvețiene, interfața vocală utilizează POTS tradiționale și are, de asemenea, o interfață de utilizator în limba germană.
  • Versiunea internațională are o interfață web în mai multe limbi și oferă suport pentru POTS și, de obicei, ISDN pentru voce.

 

În timp ce versiunea internațională acceptă atât cele mai comune ADSL Anexa A POTS, cât și ADSL Anexa B ISDN, versiunea germană oferă suport hardware numai pentru anexa B, care este unicul standard utilizat în Germania, cu suport suplimentar pentru Anexa J la modele mai noi. În magazinul nostru online, este menționată explicit versiunea produsului, în vederea înlăturării oricărei ambiguități.