Cu Aplicatia MyFRITZ!App este mai usor ca oricand sa accesezi lista de apeluri si mesajele vocale din FRITZ!Box - oricand si oriunde. Poti, de asemenea, sa accesezi dispozitivele de stocare USB conectate la FRITZ!Box de la distanta si chiar si dispozitivele Smart Home precum FRITZ!DECT 200 si FRITZ!Powerline 1000E pot fi controlate de la distanta prin intermediul aplicatiei. Flexibilitatea nu este mai simpla sau mai sigura decat asta!
  • Asigura accesul la FRITZ!Box si la dispozitivele de stocare conectate atunci cand te afli plecat de acasa
  • Vizualizeaza lista de apeluri din FRITZ!Box si asculta mesajele de pe robotul telefonic
  • Control inteligent de la distanta pentru dispozitive ca FRITZ!DECT 200 si FRITZ! Powerline 1000E
  • Pentru smartphone-uri si tablete cu Android sau iOS; 
  • Aplicatia MyFRITZ!App 2 este disponibila numai pentru Android
Android
Android
iOS
iOS
Aplicatia MyFRITZ!App
Aplicatia MyFRITZ!App
Informatii produs
Acces permanent la reteaua ta de domiciliu
Imagini, muzica, videoclipuri si multe altele: cu aplicatia MyFRITZ!App, poti accesa memoria interna a routerului FRITZ!Box, precum si dispozitivele de stocare USB conectate. Accesul la interfata de utilizator FRITZ!Box iti permite sa configurezi setarile, sa vizualizezi informatii si sa gestionezi toate functiile de la distanta.
 
Pentru smartphone-uri, tablete, Android si iOS
 
Aplicatia MyFRITZ!App este disponibila pentru Android si iOS si ruleaza pe ambele telefoane inteligente sau tablete. La fel ca serviciul in sine, aplicatia MyFRITZ!App este gratuita pentru toti utilizatorii FRITZ!Box si este gata de utilizare in doar cativa pasi simpli. Tot ceea ce este necesar pentru configurare este o conexiune wireless la routerul FRITZ!Box. Dupa inregistrare, aplicatia adopta in mod automat setarile relevante.
Acces permanent la reteaua ta de domiciliu
Lista de apeluri si robotul telefonic chiar si atunci cand sunteti afara
Una dintre functiile practice ale aplicatiei este accesul de la distanta la lista de apeluri FRITZ!Box, care iti permite sa verifici daca ai primit apeluri la domiciliu chiar si atunci cand esti plecat. Daca un apelant a lasat un mesaj pe un robot telefonic FRITZ!Box, il poti asculta imediat.
 
Activeaza / dezactiveaza si vizualizeaza masuratorile de la distanta
 
Cu aplicatia MyFRITZ!App, poti comuta sau dezactiva in mod convenabil dispozitivele Smart Home, cum ar fi FRITZ!DECT 200 sau FRITZ! Powerline 1000E, in timp ce esti plecat de acasa sau prin casa. De asemenea, poti evalua de la distanta datele privind consumul de energie deja colectate.
Lista de apeluri si robotul telefonic chiar si atunci cand sunteti afara
Parerea clientilor

Spune-ne parerea ta despre acest produs. Parerea ta este importanta pentru noi!

Instalare
Firma noastra ofera servicii complete de montaj si instalare a sistemelor comercializate.
Daca doresti serviciul de montaj si instalare a sistemelor comercializate de noi, trebuie sa ne contactezi telefonic sau prin email, sa ne comunici locatia si numarul de echipamente de instalat. Firma noastra tine cont foarte mult de calitate, precum si de cerintele clientului in ceea ce priveste pretul, deoarece credem cu tarie ca intotdeauna trebuie sa existe un echilibru intre cele doua.
Echipa noastra este formata din profesionisti in domeniul echipamentelor inteligente, astfel ca procedura de instalare si montaj este una eficienta. Comunicand mereu cu tine si in functie de nevoile tale si ale familiei tale, veti decide impreuna locatia echipamentelor si perfectarea ultimelor detalii, incluzand aspectele estetice si tehnice. Suntem o echipa tanara, dar cu multi ani de experienta pe piata de profil internationala, chiar daca suntem noi pe piata romaneasca. Ne recomanda atentia pentru detalii si dorinta de comunicare eficienta.
Manuale
Instalare
Dispozitivele Fritz!Box cu un modem DSL integrat vin în trei versiuni:

 

  • Versiunea pentru piața germană folosește o interfață ISDN pentru voce și are, de asemenea, o interfață de utilizator în limba germană.
  • Pentru piețele austriece și elvețiene, interfața vocală utilizează POTS tradiționale și are, de asemenea, o interfață de utilizator în limba germană.
  • Versiunea internațională are o interfață web în mai multe limbi și oferă suport pentru POTS și, de obicei, ISDN pentru voce.

 

În timp ce versiunea internațională acceptă atât cele mai comune ADSL Anexa A POTS, cât și ADSL Anexa B ISDN, versiunea germană oferă suport hardware numai pentru anexa B, care este unicul standard utilizat în Germania, cu suport suplimentar pentru Anexa J la modele mai noi. În magazinul nostru online, este menționată explicit versiunea produsului, în vederea înlăturării oricărei ambiguități.