AVM FRITZ!DECT 210

AVM - AVM FRITZ!DECT 210
Cod: 20002757
EAN: 4023125027574
Livrare in 7-10
zile lucratoare
Video
364 RON TVA inclus
Stoc furnizor
Cumpara in rate
  • Priza inteligenta de interor / exterior pentru reteaua de domiciliu
  • Controleaza alimentarea curenta de pana la 3450 W la dispozitivele conectate automat sau manual
  • Masurati si inregistrati consumul de energie pentru a economisi costurile
  • Potrivit pentru temperaturi ambientale de la -20 ° C la + 40 ° C
  • Controlati priza cu un PC, notebook, FRITZ!Fon, smartphone sau tableta - chiar si de la distanta prin Internet
  • Integrarea in reteaua de domiciliu prin DECT - criptata si sigura
Power outlet
Power outlet
Splash protection
Splash protection
Switch & measure
Switch & measure

Iti recomandam:

Informatii produs
Retea de domiciliu si gradina
Conectarea la reteaua ta de domiciliu in afara casei: Cu priza inteligenta pentru exterior puteti controla aparatele de gradina cu ajutorul unui deget, puteti masura consumul de energie si puteti crea programe automate de pornire / oprire a aparatelor tale de gradina.
Gradina ta smart
Cu FRITZ!DECT 210 poti beneficia de functiile Smart Home chiar si in afara casei tale: Accesati priza prin intermediul FRITZ!App Fon, pe PC, tableta sau smartphone. Desigur, acest lucru functioneaza, de asemenea, din alta parte prin Internet sau prin aplicatia MyFRITZ!App, astfel puteti urmari totul atunci cand comutarea este automatizata si iti ramane mereu controlul aparatelor tale: creaza programe unice, zilnice sau saptamanale sau seteaza comutarea aleatorie.
 
Inregistrarea energiei si protectia impotriva stropilor
 
FRITZ!DECT 210 ofera protectie impotriva stropirii si este astfel perfect echipat pentru a fi utilizat in zonele exterioare sau in baie. Priza poate manipula picaturile de ploaie la fel de bine ca fluctuatiile puternice ale temperaturii: FRITZ!DECT 210 functioneaza fara probleme la orice temperatura intre -20 ° si + 40 ° C. Una dintre functiile sale este inregistrarea energiei consumate de consumatorii conectati cum ar fi aparatele tale de gradina si astfel poti monitoriza consuml de energie a acestora.
Gradina ta smart
Toate informatiile le primesti prin e-mail
Poate ca doresti sa tii cont de consumatorii de acasa, in timp ce esti acasa sau esti plecat. Lasa FRITZ!Box sa iti trimita analiza consumului de energie prin e-mail. Astfel vei primi in mod regulat toate informatiile privind consumul de energie si starea de pornire / oprire a dispozitivelor prin e-mail.
 
Gata intr-o clipa
 
Nimic nu este mai usor decat pornirea prizei FRITZ! DECT 210: Apasa butonul DECT de pe routerul FRITZ!Box pentru a inregistra priza inteligenta cu reteaua ta de domiciliu. Setarile individuale sunt configurabile in interfata cu utilizatorul routerului FRITZ!Box.
Toate informatiile le primesti prin e-mail
Specificatii produs
Tehnologie de conectare
Wireless
Tip antena
Integrata
Indicator LED
Da
Greutate
207 g
Priza incorporata
Da
Tip produs
Priza inteligenta
Controlabil din telefon
Da
Include baterii
Nu
Interval de temperatura
-20 ° C la + 40 ° C
Dimensiune ( L x i x l) mm
65 x 127 x 36 mm
Manual de instalare
Da
Montare
Interior sau Exterior
Raza semnal exterior (max)
300 m
Parerea clientilor

Spune-ne parerea ta despre acest produs. Parerea ta este importanta pentru noi!

Instalare
Firma noastra ofera servicii complete de montaj si instalare a sistemelor comercializate.
Daca doresti serviciul de montaj si instalare a sistemelor comercializate de noi, trebuie sa ne contactezi telefonic sau prin email, sa ne comunici locatia si numarul de echipamente de instalat. Firma noastra tine cont foarte mult de calitate, precum si de cerintele clientului in ceea ce priveste pretul, deoarece credem cu tarie ca intotdeauna trebuie sa existe un echilibru intre cele doua.
Echipa noastra este formata din profesionisti in domeniul echipamentelor inteligente, astfel ca procedura de instalare si montaj este una eficienta. Comunicand mereu cu tine si in functie de nevoile tale si ale familiei tale, veti decide impreuna locatia echipamentelor si perfectarea ultimelor detalii, incluzand aspectele estetice si tehnice. Suntem o echipa tanara, dar cu multi ani de experienta pe piata de profil internationala, chiar daca suntem noi pe piata romaneasca. Ne recomanda atentia pentru detalii si dorinta de comunicare eficienta.
Instalare
Dispozitivele Fritz!Box cu un modem DSL integrat vin în trei versiuni:

 

  • Versiunea pentru piața germană folosește o interfață ISDN pentru voce și are, de asemenea, o interfață de utilizator în limba germană.
  • Pentru piețele austriece și elvețiene, interfața vocală utilizează POTS tradiționale și are, de asemenea, o interfață de utilizator în limba germană.
  • Versiunea internațională are o interfață web în mai multe limbi și oferă suport pentru POTS și, de obicei, ISDN pentru voce.

 

În timp ce versiunea internațională acceptă atât cele mai comune ADSL Anexa A POTS, cât și ADSL Anexa B ISDN, versiunea germană oferă suport hardware numai pentru anexa B, care este unicul standard utilizat în Germania, cu suport suplimentar pentru Anexa J la modele mai noi. În magazinul nostru online, este menționată explicit versiunea produsului, în vederea înlăturării oricărei ambiguități.