AVM FRITZ!DECT 200

AVM - AVM FRITZ!DECT 200
Cod: 20002636
EAN: 4023125025723
Livrare in 1-2
zile lucratoare
Video
289 RON TVA inclus
In stoc
Cumpara in rate
  • Priza cu comutare inteligenta
  • Controleaza alimentarea cu energie a dispozitivelor in mod automat sau manual
  • Masoara, inregistreaza si analizeaza consumul de energie
  • Control prin PC, notebook, smartphone sau tableta- chiar si de la distanta prin Internet si prin aplicatie
  • Integrate in reteaua de domiciliu prin DECT - criptat si securizat
Power outlet
Power outlet
Switch & measure
Switch & measure

Iti recomandam:

Informatii produs
Comutare manuala convenabila
Chiar si mai comod pentru reteaua ta de domiciliu: prin intermediul conectorului inteligent, nu s-ar putea mai usor sa pornesti / opresti aparatele prin FRITZ! Fon, PC, tableta sau smartphone. Si, desigur, poti chiar sa faci acest lucru atunci cand esti afara sau plecat de acasa prin intermediul internetului sau al aplicatiei gratuite MyFRITZ!App.
Faceti schimbarea!
FRITZ!DECT 200 ofera o gama larga de optiuni automate de comutare: poti programa FRITZ!DECT sa porneasca / opreasca aparatul o data pe zi sau zilnic, in zilele saptamanii, in mod regulat sau la intamplare. Sau poti utiliza Google Calendar pentru a seta cand aparatele trebuie sa fie pornite si oprite. Functia de rasarit / apus de soare comuta automat dispozitivele pornind / oprind dispozitivele la rasarit si la apus.
 
Include monitorizarea energiei
 
FRITZ!DECT 200 nu doar porneste / opreste dispozitivele, ci masoara si consumul de energie al aparatelor conectate. Poti vedea puterea curenta in wati si tensiunea in volti si poti evalua, de asemenea, consumul de energie pe ora, zi, luna si an in kWh dupa care poti face calculul in RON.
Faceti schimbarea!
Toate informatiile sunt trimise prin e-mail
Poate doresti sa pastrezi atentia asupra aparatelor de uz casnic chiar si atunci cand te aflati afara sau plecat de acasa, caz in care poti alege sa iti trimiti evaluarea energetica prin intermediul e-mail-ului din FRITZ!Box. In acest fel, vei primi in mod regulat toate informatiile privind consumul de energie si starea de pornire / oprire a aparatelor tale individuale prin e-mail.
 
Gata in cateva secunde
 
Nu este ceva mai simplu decat sa pornesti aparatul FRITZ!DECT 200: apasa butonul "DECT" de pe routerul FRITZ!Box pentru a inregistra priza inteligenta cu reteaua ta de domiciliu. Poti configura setarile individuale prin interfata de utilizator FRITZ!Box.
Toate informatiile sunt trimise prin e-mail
Specificatii produs
Tehnologie de conectare
Wireless
Tip antena
Integrata
Indicator LED
Da
Greutate
134 g
Priza incorporata
Da
Manual de instalare
Da
Parerea clientilor

Spune-ne parerea ta despre acest produs. Parerea ta este importanta pentru noi!

Instalare
Firma noastra ofera servicii complete de montaj si instalare a sistemelor comercializate.
Daca doresti serviciul de montaj si instalare a sistemelor comercializate de noi, trebuie sa ne contactezi telefonic sau prin email, sa ne comunici locatia si numarul de echipamente de instalat. Firma noastra tine cont foarte mult de calitate, precum si de cerintele clientului in ceea ce priveste pretul, deoarece credem cu tarie ca intotdeauna trebuie sa existe un echilibru intre cele doua.
Echipa noastra este formata din profesionisti in domeniul echipamentelor inteligente, astfel ca procedura de instalare si montaj este una eficienta. Comunicand mereu cu tine si in functie de nevoile tale si ale familiei tale, veti decide impreuna locatia echipamentelor si perfectarea ultimelor detalii, incluzand aspectele estetice si tehnice. Suntem o echipa tanara, dar cu multi ani de experienta pe piata de profil internationala, chiar daca suntem noi pe piata romaneasca. Ne recomanda atentia pentru detalii si dorinta de comunicare eficienta.
Instalare
Dispozitivele Fritz!Box cu un modem DSL integrat vin în trei versiuni:

 

  • Versiunea pentru piața germană folosește o interfață ISDN pentru voce și are, de asemenea, o interfață de utilizator în limba germană.
  • Pentru piețele austriece și elvețiene, interfața vocală utilizează POTS tradiționale și are, de asemenea, o interfață de utilizator în limba germană.
  • Versiunea internațională are o interfață web în mai multe limbi și oferă suport pentru POTS și, de obicei, ISDN pentru voce.

 

În timp ce versiunea internațională acceptă atât cele mai comune ADSL Anexa A POTS, cât și ADSL Anexa B ISDN, versiunea germană oferă suport hardware numai pentru anexa B, care este unicul standard utilizat în Germania, cu suport suplimentar pentru Anexa J la modele mai noi. În magazinul nostru online, este menționată explicit versiunea produsului, în vederea înlăturării oricărei ambiguități.