AVM FRITZ!DECT Repeater 100

AVM - AVM FRITZ!DECT Repeater 100
Cod: 20002641
EAN: 4023125025983
Livrare in 1-2
zile lucratoare
Video
399 RON TVA inclus
In stoc
Cumpara in rate
  • Mareste raza de acoperire pentru telefoanele wireless
  • Cu priza integrata
  • Conexiunile radio sunt securizate
  • Lansare simpla de functionare
  • Ideal pentru FRITZ!Box cu o statie de baza DECT sau orice alta functie de repeater a statiei de baza DECT
DECT
DECT
Power outlet
Power outlet

Iti recomandam:

Informatii produs
O mai mare libertate de miscare
Priza Inteligenta FRITZ!DECT Repeater 100 mareste raza de acoperire pentru telefoanele wireless si va permite sa efectuati simultan pana la trei apeluri. In combinatie cu FRITZ!Box, toate datele sunt sigure de la inceput.
 
Raza de acoperire mai mare pentru servicii convenabile
 
Sunetul natural al telefonului HD va fi de asemenea, retransmis (daca il aveti), precum si serviciile ca si radio pe Internet, podcast-uri si RSS.
O mai mare libertate de miscare
Combinati mai multi repeateri
Puteti conecta mai multe modele FRITZ!DECT Repeater 100 la un singur router FRITZ!. In acest fel, este posibil sa extinzi in continuare raza de acoperire a retelei tale wireless in orice directie doresti.
 
Gata in cateva secunde
 
Am stabilit o mare importanta pe usurinta de utilizare. Noi facem lucrurile la fel de simple pentru tine si repeaterul poate fi conectat intr-o clipa. Actualizarile gratuite sunt oferite intr-un mod simplu prin FRITZ!Box.
Combinati mai multi repeateri
Specificatii produs
Tehnologie de conectare
Wireless
Tip antena
Integrata
Indicator LED
Da
Greutate
134 g
Priza incorporata
Da
Tip produs
Priza inteligenta
Controlabil din telefon
Da
Include baterii
Nu
Dimensiune ( L x i x l) mm
59 x 41 x 93 mm
Manual de instalare
Da
Montare
Interior
Raza semnal exterior (max)
300 m
Parerea clientilor

Spune-ne parerea ta despre acest produs. Parerea ta este importanta pentru noi!

Instalare
Firma noastra ofera servicii complete de montaj si instalare a sistemelor comercializate.
Daca doresti serviciul de montaj si instalare a sistemelor comercializate de noi, trebuie sa ne contactezi telefonic sau prin email, sa ne comunici locatia si numarul de echipamente de instalat. Firma noastra tine cont foarte mult de calitate, precum si de cerintele clientului in ceea ce priveste pretul, deoarece credem cu tarie ca intotdeauna trebuie sa existe un echilibru intre cele doua.
Echipa noastra este formata din profesionisti in domeniul echipamentelor inteligente, astfel ca procedura de instalare si montaj este una eficienta. Comunicand mereu cu tine si in functie de nevoile tale si ale familiei tale, veti decide impreuna locatia echipamentelor si perfectarea ultimelor detalii, incluzand aspectele estetice si tehnice. Suntem o echipa tanara, dar cu multi ani de experienta pe piata de profil internationala, chiar daca suntem noi pe piata romaneasca. Ne recomanda atentia pentru detalii si dorinta de comunicare eficienta.
Instalare
Dispozitivele Fritz!Box cu un modem DSL integrat vin în trei versiuni:

 

  • Versiunea pentru piața germană folosește o interfață ISDN pentru voce și are, de asemenea, o interfață de utilizator în limba germană.
  • Pentru piețele austriece și elvețiene, interfața vocală utilizează POTS tradiționale și are, de asemenea, o interfață de utilizator în limba germană.
  • Versiunea internațională are o interfață web în mai multe limbi și oferă suport pentru POTS și, de obicei, ISDN pentru voce.

 

În timp ce versiunea internațională acceptă atât cele mai comune ADSL Anexa A POTS, cât și ADSL Anexa B ISDN, versiunea germană oferă suport hardware numai pentru anexa B, care este unicul standard utilizat în Germania, cu suport suplimentar pentru Anexa J la modele mai noi. În magazinul nostru online, este menționată explicit versiunea produsului, în vederea înlăturării oricărei ambiguități.