FRITZ!DECT 301 (versiune Germana)

AVM - FRITZ!DECT 301 (versiune Germana)
Cod: 20002822
EAN: 4023125028229
Livrare in 7-10
zile lucratoare
Video
299 RON TVA inclus
Stoc furnizor
Cumpara in rate
  • Controlul inteligent al caloriferului / radiatorului pentru reteaua de domiciliu
  • Gestioneaza temperatura camerei in mod automat si precis
  • Ajuta la economisirea energiei si reduce costurile de incalzire cu pana la 30%
  • Controlati termostatul cu un PC, notebook, FRITZ!Fon, smartphone sau tableta - chiar si de la distanta prin Internet si aplicatia MyFRITZ!App
  • E-hartie, se numeste tehnologia de afisare pentru o buna vizibilitate
  • Integrare sigura in reteaua de domiciliu prin DECT ULE
  • Update prin actualizari automate
 
DECT
DECT
Radiator control
Radiator control
Informatii produs
Incalzirea casei se face mult mai usor

FRITZ! DECT 301 iti incalzeste casa cu o simpla atingere a butonului. Datorita administrarii simple prin intermediul telefonului inteligent, tabletei sau PC-ului, iti poti mentine casa la o temperatura confortabila chiar si in timp ce te afli la servici sau plecat in concediu. Afisajul economic de tip e-paper cu fontul taiat imbunatateste lizibilitatea si simplifica setarile manuale.

Configurare usoara
Poti integra FRITZ!DECT 301 in reteaua ta de domiciliu in cateva minute: introduci bateriile, apesi butonul DECT pe routerul tau FRITZ!Box pentru a te conecta si apoi montezi termostatul pe calorifer si ai terminat! Dispozitivul este inclus in siguranta in reteaua ta de domiciliu prin DECT ULE.
 
Economisesti energie
 
Cu un program reglabil in functie de necesitatile tale individuale, poti defini exact momentul si cantitatea de incalzire necesara. In acest fel, nu vei economisi doar energie, ci vei reduce costurile de incalzire cu pana la 30%.
Configurare usoara
Manipularea convenabila de oriunde te-ai afla
Doresti sa reglezi temperatura in ciuda programarii deja configurate? Nici o problema! Este posibil sa reglezi temperatura in orice moment, pur si simplu utilizati FRITZ!Fon sau tableta / PC-ul. In plus, termostatul caloriferului are un buton pentru schimbarea manuala a temperaturii camerei. Cand esti departe poti utiliza aplicatia gratuita MyFRITZ!App pentru a transforma smartphone-ul intr-o telecomanda pentru termostat. De asemenea, poti accesa setarile prin Internet.
 
Actualizari automate
 
La fel ca pentru toate produsele actuale FRITZ!, AVM ofera de asemenea, actualizari gratuite, automate pentru FRITZ!DECT 301. Acestea includ functii noi, imbunatatiri si functii noi de securitate.
Manipularea convenabila de oriunde te-ai afla
Specificatii produs
Manual de instalare
Da
Dimensiune ( L x i x l) mm
53 x 87 x 52 mm
Interval de temperatura
0 - 50 °C
Numar baterii
2
Tip baterie
AA
Include baterii
Da
Controlabil din telefon
Da
Tip produs
Termostat Smart
Priza incorporata
Nu
Greutate
143 g
Indicator LED
Da
Tip antena
Integrata
Tehnologie de conectare
Wireless
Parerea clientilor

Spune-ne parerea ta despre acest produs. Parerea ta este importanta pentru noi!

Instalare
Firma noastra ofera servicii complete de montaj si instalare a sistemelor comercializate.
Daca doresti serviciul de montaj si instalare a sistemelor comercializate de noi, trebuie sa ne contactezi telefonic sau prin email, sa ne comunici locatia si numarul de echipamente de instalat. Firma noastra tine cont foarte mult de calitate, precum si de cerintele clientului in ceea ce priveste pretul, deoarece credem cu tarie ca intotdeauna trebuie sa existe un echilibru intre cele doua.
Echipa noastra este formata din profesionisti in domeniul echipamentelor inteligente, astfel ca procedura de instalare si montaj este una eficienta. Comunicand mereu cu tine si in functie de nevoile tale si ale familiei tale, veti decide impreuna locatia echipamentelor si perfectarea ultimelor detalii, incluzand aspectele estetice si tehnice. Suntem o echipa tanara, dar cu multi ani de experienta pe piata de profil internationala, chiar daca suntem noi pe piata romaneasca. Ne recomanda atentia pentru detalii si dorinta de comunicare eficienta.
Instalare
Dispozitivele Fritz!Box cu un modem DSL integrat vin în trei versiuni:

 

  • Versiunea pentru piața germană folosește o interfață ISDN pentru voce și are, de asemenea, o interfață de utilizator în limba germană.
  • Pentru piețele austriece și elvețiene, interfața vocală utilizează POTS tradiționale și are, de asemenea, o interfață de utilizator în limba germană.
  • Versiunea internațională are o interfață web în mai multe limbi și oferă suport pentru POTS și, de obicei, ISDN pentru voce.

 

În timp ce versiunea internațională acceptă atât cele mai comune ADSL Anexa A POTS, cât și ADSL Anexa B ISDN, versiunea germană oferă suport hardware numai pentru anexa B, care este unicul standard utilizat în Germania, cu suport suplimentar pentru Anexa J la modele mai noi. În magazinul nostru online, este menționată explicit versiunea produsului, în vederea înlăturării oricărei ambiguități.