Controlul si automatizarea temperaturii
Homematic IP oferă controlul radiatoarelor și prizelor din fiecare încăpere, permițând creșterea confortului și economisirea energiei cu până la 30%. Prin intermediul aplicației, toate caracteristicile termice pot fi ușor ajustate, sporind calitatea vieții locuitorilor casei.
Controlul si automatizarea luminii
Comutarea și diminuarea luminilor din confortul propriului fotoliu creează oricui un sentiment de bunăstare. Astfel, prin intermediul aplicației se creează o atmosferă confortabilă pentru serile în fața televizorului, deoarece lumina de pe plafon este diminuată la nivelul dorit de intensitate, în timp ce lămpile de pe podea sunt pornite.
Automatizarea elementelor de umbrire si protectie
Obloanele și jaluzelele întunecă încăperile și asigură intimitatea spațiului privat, în timp ce marchizele și copertinele protejează împotriva radiației solare excesive. În doar câțiva pași simpli, obturatoarele de lumină pot fi configurate și apoi deschise și închise automat prin intermediul aplicației Homematic IP.
Supraveghere si securitate antiefractie
Nici o mișcare nu trece neobservată cu componentele de securitate Homematic IP. Produsele noastre de securitate și de alarmă măresc protecția împotriva spargerilor și a securității în interiorul propriilor patru pereți. În modul alarmă, utilizatorii sunt informați de fiecare dată când ferestrele și ușile sunt deschise. Detectoarele de mișcare oferă o monitorizare a zonelor interioare și exterioare, în timp ce sirenele și alarmele de fum declanșează o alarmă în caz de spargere sau de incendiu.
Automatizare in functie de mediu si vreme
Prin intermediul senzorilor de vreme, sistemul Homematic IP ajustează automat casa inteligentă la condițiile meteorologice. În conexiune cu alte dispozitive Homematic IP, senzorii declanșează automat comenzile pentru gestionarea copertinelor, ridicarea sau lăsarea jaluzelelor interioare sau a obloanelor în cazul anumitor condiții meteorologice, asigurând astfel o protecție activă a casei.
Retelele wireless extinse si stabile
Fiecare locuință are condițiile sale unice care afectează conexiunea wireless. Cât de groase sunt zidurile și din ce sunt făcute? Alte dispozitive care transmit undele radio pot influența de asemenea calitatea conexiunilor. Un mare avantaj al produselor FRITZ! este că se poate măsura cu ușurință puterea semnalului în diferite părți ale locuinței, utilizând aplicația FRITZ!App WLAN, identificând astfel sursele de interferență și putând poziționa FRITZ!Box sau dispozitivele WiFi în funcție de rezultate.
Optimizarea consumului de energie electrica
Într-o lume în continuă mișcare, avem un stil de viață haotic, care nu ne ajută deloc să facem economii: lăsăm luminile aprinse atunci când părăsim camerele, uităm să oprim televizoare, computere și alte electrocasnice care consumă relativ mult atunci când nu le folosim, ceea ce duce la un consum considerabil de energie și costuri ridicate. Schimbarea acestor obiceiuri poate ajuta la economisirea energiei, dar acest lucru este mai ușor de zis decât de făcut.
Consultanta
Oferim consultanță tuturor clienților care solicită acest serviciu, la locul instalării, dacă se află pe raza județului Bihor, sau online, dacă clienții sunt la nivel național. Pentru estimarea costurilor de consultanță și condițiilor de deplasare la locul de instalare al clientului, o discuție prealabilă referitoare la volumul de comandă este necesară.
Suport tehnic si mentenanta
Oferim servicii integrate de instalare și mentenanţă tehnică tuturor clienților care se află pe raza județului Bihor, conform condițiilor stipulate în contractual de colaborare. În cazul solicitărilor de instalare și mentenanță la nivel national, o discuție prealabilă referitoare la volumul de comandă este necesară, în vederea stabilirii condițiilor de deplasare la locul de instalare al clientului.
Instalare
Firma noastra ofera servicii complete de montaj si instalare a sistemelor comercializate. Echipa noastra este formata din profesionisti in domeniul echipamentelor inteligente, astfel ca procedura de instalare si montaj este una eficienta. Comunicand mereu cu tine si in functie de nevoile tale si ale familiei tale, veti decide impreuna locatia echipamentelor si perfectarea ultimelor detalii, incluzand aspectele estetice si tehnice.
Construieste casa inteligenta!
Tehnologia smart home nu mai este doar un upgrade dorit - devine o caracteristică așteptată în orice locuință nouă. Devenind constructor de case inteligente, vei satisface cerințele și nevoile clienților de azi și îți vei diferenția afacerea și proiectul de celelalte de pe piață.
Transforma casa in una inteligenta!
Noi nu promovăm doar niște produse, noi punem accentul pe experiențe. Intri într-o cameră și aceasta te întâmpină cu iluminare preferată, completată de sunet. Un ecosistem de produse lucrează împreună pentru a-ți ajuta clienții să aibă parte de tot confortul și atmosfera relaxantă dorită în propria lor casă. Atunci când nevoile individuale se schimbă, sistemul poate fi controlat, reconfigurat și reajustat imediat, fără efort. Investiția inteligentă în casa inteligentă.