Construieste casa inteligenta!

Tehnologia smart home nu mai este doar un upgrade dorit - devine o caracteristică așteptată în orice locuință nouă. Devenind constructor de case inteligente, vei satisface cerințele și nevoile clienților de azi și îți vei diferenția afacerea și proiectul de celelalte de pe piață.

Luminile inteligente și termostatele, ușile de garaj automatizate și dispozitivele de securitate sunt deja parte integrantă și normală a unui proiect de casă. Mai degrabă decât să oferi clienților aceste dispozitive independent, diferențiază-ți afacerea oferind experiența unei case adevărat inteligente potențialilor cumpărători, ceea ce le oferă posibilitatea de a controla și gestiona toate aceste dispozitive ca un sistem - în timp ce sunt acasă sau în deplasare.

Încă de la început, a fost misiunea noastră să dezvoltăm soluții pentru case inteligente pe care constructorii și dezvoltatorii le pot implementa ușor și rapid, fără efort. Produsele noastre inteligente se integrează în orice design, fiind necesară doar o planificare riguroasă a amplasării dispozitivelor în funcție de dorințele specifice ale clienților finali, fără reconfigurarea instalației electrice convenționale.

 

Câteva cifre (potrivit Researchgate.net):

  • 47% dintre potențialii cumpărători ar dori să dețină o casă inteligentă și să controleze totul cu ajutorul unei aplicații
  • 66% dintre proprietari caută un sistem instalat profesional în detrimentul unei soluții DIY
  • 64% dintre agenții imobiliari spun că cumpărătorii sunt mai interesați de tehnologia smart home decât acum doi ani
  • 54% dintre potențialii cumpărători sunt dispuși să cheltuiască cu 5% mai mult pentru o casă inteligentă

 

9 motive pentru care constructorii și dezvoltatorii iubesc casele inteligente

Valoarea locuinței = dublată
Creșterea calității vieții cu ajutorul dispozitivelor de iluminare, muzică pentru orice ocazie, control independent al temperaturii și multe alte soluții de automatizare adaugă plus valoare casei.

Nu e necesară reconfigurarea instalației electrice
Nu este nevoie să implicați o terță firmă, care să aibă experiență specifică. Toate produsele noastre se integrează fără nici un efort în soluțiile deja existente.

În funcțiune în mai puțin de 5 minute
Odată ce totul este instalat, totul poate fi ușor controlat și configurat prin aplicațiile mobile specifice.

Ieși în evidență pe o piață aglomerată
Ieși în evidență și distinge-te în fața competiției datorită adevăratei automatizări a locuinței și a experienței unice de viață pe care aceasta o oferă.

Planifică automatizarea casei indiferent de stadiul în care se află construcția
Toate produsele noastre se integrează fără nici un efort în soluțiile deja existente, fără a fi necesară o intervenție suplimentară asupra design-ului.

Fă mai mulți bani la fiecare casă vândută
Casele inteligente se vând mai repede și la o valoare mai mare decât casele tradiționale.

 

Soluție all-in-one
Cu peste 100 de produse în portofoliu, upgrade gratuit de software și aplicații de control a dispozitivelor extrem de intuitive, acoperim tot ce ai nevoie pentru o soluție completă de  casă inteligentă.

Consultanță și asistență completă pentru planificare și configurare
Oferim consultanță și prezentări de instruire în domeniul dispozitivelor inteligente pentru tehnicieni, personalul din vânzări și agenților imobiliari.

Suport marketing
Oferim consultanță în personalizarea oricărei case în funcție de nevoile și dorințele specifice ale clienților.