Retelele wireless extinse si stabile

Fiecare locuință are condițiile sale unice care afectează conexiunea wireless. Cât de groase sunt zidurile și din ce sunt făcute? Alte dispozitive care transmit undele radio, precum cuptoare cu microunde sau dispozitive Bluetooth, pot influența de asemenea calitatea conexiunilor. Acest lucru face foarte importantă poziționarea corectă a echipamentelor FRITZ!Box cât mai aproape de centrul casei. Un mare avantaj al produselor FRITZ! este că în orice moment se poate măsura cu ușurință puterea semnalului în diferite părți ale locuinței, utilizând aplicația FRITZ!App WLAN, identificând astfel sursele de interferență și putând poziționa FRITZ!Box sau dispozitivele WiFi în funcție de rezultate.
 
Comunicarea între device-urile inteligente se face rapid și stabil, astfel încât timpii de așteptare între programare și acționare sunt aproape insesizabili. Căci, nu-i așa, într-o epocă în continuă dezvoltare tehnologică, conectarea mai multor dispozitive inteligente într-o rețea rezidențială nu mai este un lux, ci o necesitate. Cum ar fi să ai mereu control și de la distanță asupra sistemelor la care îți sunt conectate televizoarele, consola de jocuri, cafetiera, cuptorul cu microunde, în așa fel încât să le poți porni sau opri după cum poftești?
 
 
Cu ajutorul produselor FRITZ!, rețeaua se poate extinde în funcție de nevoile actuale ale clădirii, indiferent de configurarea încăperilor. Ceea ce înseamnă că dispozitivele FRITZ! pot fi cu succes folosite și în cadrul rețelelor wireless ale corporațiilor sau firmelor mici și mijlocii, toate dispozitivele inteligente, calculatoarele și echipamentele speciale ce comunică în rețea putând fi conectate în siguranță.Funcţia de control parental ajută totodată la administrarea activităţilor pe Internet ale copiilor, restricţionarea accesului la anumite site-uri web şi limitarea duratei de navigare pe Internet. Părinții se pot astfel asigura că internetul este sigur pentru copii cu ajutorul funcției controlul parental FRITZ!Box, filtrele specifice puse la dispoziție aplicându-se nu numai PC-urilor, ci și tabletelor și consolelor de jocuri video. Fraudă, înșelăciune, violență, sex: ori de câte ori copiii navighează pe Internet, se află la doar câteva click-uri distanță de partea întunecată a lumii digitale. Interzicerea accesului online nu este soluția: internetul face parte din viața de zi cu zi a copiilor de astăzi, iar ei ar trebui să poată descoperi beneficiile internetului pe cont propriu, dar să fie protejați de posibilele pericole. Controlul parental FRITZ!Box oferă un filtru care împiedică accesarea de pagini cu și despre sex și violență.