X
Soluțiile noastre pentru case inteligente
sunt pregătite să intre pe piața românească de profil.
Vă invităm să aruncați un ochi asupra propunerilor noastre
și să ne spuneți ce v-ar plăcea
să mai descoperiți pe raftul nostru virtual.
Țineți aproape, curând revenim și cu
magazinul online, prețuri și comenzi.
Mulțumim pentru încrederea de a ne fi alături!

Suport tehnic si mentenanta

Suportul tehnic oferit este destinat să răspundă întrebărilor tehnice detaliate despre produsele comercializate și serviciile prestate. Dacă ai întrebări legate de servicii și asistență, ca utilizator final, te rugăm să ne contactezi prin e-mail, la adresa:  office@smartmedia.ro  După prelucrarea solicitării, vei fi contactat prin email sau telefonic.
 
Oferim următoarele opțiuni de servicii și asistență:
  • · Sfaturi generale despre sistemele și produsele noastre
  • · Întrebări privind programarea scenariilor
  • · Întrebări privind software-ul suplimentar
  • · Mentenanță tehnică
  • · Crearea de programe individuale
 
Principalul scop al serviciilor de mentenanță tehnică este să asigure funcționarea optimă a sistemelor de automatizare, retelelor extinse wireless si controlul de la distanta a routerelor comercializate prin întreținere preventivă, predictivă și corectivă, care, aplicate în mod corect, permit prelungirea ciclului de viață și a performanțelor tuturor instalațiilor și echipamentelor din clădire. Mentenanta se poate realiza atat online, prin softuri specializate sau cont inregistrat, cat si la locul interventiei.
Oferim servicii integrate de instalare și mentenanţă tehnică tuturor clienților care se află pe raza județului Bihor, conform condițiilor stipulate în contractual de colaborare. În cazul solicitărilor de instalare și mentenanță la nivel national, o discuție prealabilă referitoare la volumul de comandă este necesară, în vederea stabilirii condițiilor de deplasare la locul de instalare al clientului.