Suport tehnic si mentenanta

Suportul tehnic oferit este destinat să răspundă întrebărilor tehnice detaliate despre produsele comercializate și serviciile prestate. Dacă ai întrebări legate de servicii și asistență, ca utilizator final, te rugăm să ne contactezi prin e-mail, la adresa:  office@smartmedia.ro  După prelucrarea solicitării, vei fi contactat prin email sau telefonic.
 
Oferim următoarele opțiuni de servicii și asistență:

Principalul scop al serviciilor de mentenanță tehnică este să asigure funcționarea optimă a sistemelor de automatizare, retelelor extinse wireless si controlul de la distanta a routerelor comercializate prin întreținere preventivă, predictivă și corectivă, care, aplicate în mod corect, permit prelungirea ciclului de viață și a performanțelor tuturor instalațiilor și echipamentelor din clădire. Mentenanta se poate realiza atat online, prin softuri specializate sau cont inregistrat, cat si la locul interventiei.
Oferim servicii integrate de instalare și mentenanţă tehnică tuturor clienților care se află pe raza județului Bihor, conform condițiilor stipulate în contractual de colaborare. În cazul solicitărilor de instalare și mentenanță la nivel national, o discuție prealabilă referitoare la volumul de comandă este necesară, în vederea stabilirii condițiilor de deplasare la locul de instalare al clientului.