Supraveghere si securitate antiefractie

Nici o mișcare nu trece neobservată cu componentele de securitate Homematic IP. Produsele noastre de securitate și de alarmă măresc protecția împotriva spargerilor și a securității în interiorul propriilor patru pereți. În modul alarmă, utilizatorii sunt informați de fiecare dată când ferestrele și ușile sunt deschise. Detectoarele de mișcare oferă o monitorizare fiabilă pentru zonele interioare și exterioare, în timp ce sirenele și alarmele de fum declanșează o alarmă în caz de spargere sau de incendiu.
 
Doar o privire rapidă pe aplicație și te-ai asigurat că totul este așa cum ar trebui să fie acasă. Chiar de departe, există întotdeauna o cale de a afla dacă ușile sau ferestrele au fost lăsate deschise.
 
Modul alarmă poate fi activat cu ușurință prin intermediul aplicației sau al telecomenzii Homematic IP Key Ring. De exemplu, dacă modul prezență este activat, sistemul declanșează o alarmă imediat ce ferestrele sau ușile sunt deschise neautorizat. Dacă modului absență este activ, sunt incluși în detecție și senzorii pentru zone interioare, cum ar fi detectorul de mișcare. În cazul unei alarme, semnalul audio poate fi declanșat prin intermediul sirenei Homematic IP sau al alarmei de fum și o notificare este trimisă tuturor smartphone-urilor conectate. Protocolul de alarmă oferă o imagine de ansamblu a tuturor activităților din casă în orice moment.