Transforma casa in una inteligenta!

Experiența casei inteligente fără competiție pe piață

Noi nu promovăm doar niște produse, noi punem accentul pe experiențe. Intri într-o cameră și aceasta te întâmpină cu iluminare preferată, completată de sunet. Un ecosistem de produse lucrează împreună pentru a-ți ajuta clienții să aibă parte de tot confortul și atmosfera relaxantă dorită în propria lor casă. Atunci când nevoile individuale se schimbă, sistemul poate fi controlat, reconfigurat și reajustat imediat, fără efort. Investiția inteligentă în casa inteligentă.

Devino partenerul nostru!

Fă mai mulți bani

Oferă clienților tăi un ecosistem fiabil, de viitor, format din peste 100 de produse. Adaugă valoare locuințelor. Iar noi îți oferim produsele, soluțiile și prețurile cele mai bune.

Simplifică totul

Produsele noastre se pot integrat eficient în construcții deja finalizate, transformând o casă tradițională în una inteligentă, cu mai puține cabluri prin casă și cu un efort de timp mic. Minimizează numărul de vizite pentru mentenanță și service.

Fii la curent cu trendurile

Vom fi mereu mâna ta dreapta și te vom sprijini pas cu pas până la finalizarea proiectul, și chiar și după aceea. Vei fi mereu la curent cu noutățile din domeniu și vei ști care sunt cele mai noi tendințe de pe piață, venind în preîntâmpinarea nevoilor clienților tăi.

Extinde-ți afacerea

Soluțiile noastre pentru case inteligente sunt integrabile perfect în construcții deja finalizate, fără efort de reconfigurare și redefinire a designului. Ieși în evidență în fața competiției cu soluții de top pentru case inteligente.